Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, OUT din Champions League după o înfrângere dură cu Young Boys

Bianca Dumitru

Actualizat 10/08/2021 la 23:21 GMT+3

CFR Cluj și-a încheiat parcursul în Champions League. Campioana României a fost învinsă cu scorul general de 4-2 de Young Boys, urmând a evolua în continuare în play-off-ul Europa League, unde o va înfrunta pe Steaua Roșie Belgrad.

Omrani, în Young Boys - CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a fost învinsă în această seară în Elveția, încheindu-și parcursul în sezonul 2021/22 al Champions League. Echipa lui Marius Șumudică a pierdut cu scorul de 3-1 (4-2 la general) în fața celor de la Young Boys și a ratat calificarea în play-off-ul celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
CFR a început meciul în forță, cu un gol înscris de Omrani în minutul 4. În următoarele 15 minute, campionii României au mai avut două ocazii importante prin Susic și Sigurjonsson, însă mingea nu prinde spațiul porții.
În minutul 23, elvețienii au restabilit egalitatea prin Siebatcheu, care a primit o pasă în fața porții de la Ngamaleu. După doar două minute, acesta din urmă a șutat puternic din afara careului, ducându-și echipa în avantaj.
Norwich City - Liverpool va fi sâmbătă de ora 19.30 la Eurosport 1
Elia ar fi putut mări avantajul gazdelor în minutul 33, când Manea i-a salvat pe clujeni respingând balonul de pe linia porții. Elvețienii au mai înscris, însă, încă o dată până la pauză. În minutul 42, Siebatcheu l-a învins pe Arlauskis după un assist al lui Elia.
În repriza secundă, gazdele și-au continuat asaltul la poarta CFR-ului. Elia a avut prima ocazie importantă în minutul 46, când mingea șutată de el a lovit bara porții lui Arlauskis.
Echipa lui Șumudică ar fi putut să înscrie prin Păun, în minutul 58, însă șutul acestuia a trecut peste poartă. După doar 5 minute, fotbalistul și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, încasând al doilea cartonaș galben pentru că a șutat în minge după fluierul arbitrului și fiind eliminat.
Până la finalul meciului, gazdele au mai avut o ocazie importantă prin Siebatcheu, care a trimis mingea cu capul din interiorul careului peste poarta lui Arlauskis. Tabela a rămas, însă, nemodificată.
În urma acestei înfrângeri, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League, unde se va duela cu Steaua Roșie Belgrad, care a fost eliminată din Champions League de Sheriff Tiraspol, scor general 1-2. Prima partidă se va disputa pe 19 august în Serbia, returul fiind programat pe 26 august, la Cluj.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo