Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu-mi simt partea stângă a feței! Îmi e teamă!" Dezvăluirile lui De Bruyne după meciul cu Danemarca

Bianca Dumitru

Publicat 18/06/2021 la 21:15 GMT+3

Kevin De Bruyne a debutat la Euro 2020 în a doua etapă a grupelor, în victoria cu Danemarca, scor 2-1. După meciul de la Copenhaga, fotbalistul a vorbit despre cum se simte după accidentarea suferită în finala Champions League.

COPENHAGEN, DENMARK - JUNE 17: Kevin De Bruyne of Belgium looks on before being interviewed after the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Denmark and Belgium at Parken Stadium on June 17, 2021 in Copenhagen, Denmark

Credit imagine: Getty Images

Kevin De Bruyne a lipsit de la primul meci al Belgiei în grupele Euro 2020. Fotbalistul nu a putut face deplasarea alături de coechipierii săi după ce, în finala Champions League, după un contact cu Rudiger, s-a ales cu multiple fracturi faciale.
Mijlocașul a debutat, însă, la turneul final, în a doua repriză a meciului cu Danemarca, reușind să-și adjudece trofeul de Omul Meciului, după ce a dat un gol și o pasă decisivă în decursul a 15 minute.
La finalul partidei, De Bruyne a vorbit despre care este starea lui de sănătate după accidentare, dezvăluind că mai are destul de mult de tras până când va fi complet refăcut.
"Nu simt nimic pe partea stângă a feței, e ca după o vizită la dentist. Nervul mi-a fost afectat serios, ar putea dura șase luni recuperarea. Nu e deloc confortabil, dar cel mai important lucru este că pot juca.
În ultimele două luni am avut parte de urcușuri și coborâșuri, cu câteva mici accidentări. După această fractură la nas și la ochi, a trebuit să aștept o vreme. Din fericire, am revenit cât de rapid se putea. A fost o intensitate ridicată, dar mă bucur că am putut juca.
Prestația mea a fost ok. Uneori, la dueluri, îmi e teamă să pun capul, dar e ceva normal. Dacă sunt pregătit să joc 90 de minute? N-am idee. Trebuie să așteptăm și să vedem cum reacționează corpul meu după meciul cu Finlanda", a declarat Kevin De Bruyne, citat de Goal.

Belgia, calificată în optimile Euro 2020

Belgia a obținut a doua victorie de la Euro 2020, câștigând cu scorul de 2-1 pe terenul Danemarcei. În minutul 55, după o fază excepțională creată de Lukaku, mingea a ajuns la Kevin De Bruyne, care i-a pasat lui Thorgan Hazard, cel care a restabilit egalitatea cu un șut de la marginea careului mic.
După aproximativ un sfert de oră, De Bruyne și-a dus echipa în avantaj, șutând puternic de la marginea careului la colțul scurt și obținând a doua victorie a Belgiei la Euro 2020.
În urma acestui rezultat, Belgia, care este lider în clasamentul grupei B, cu 6 puncte, a obținut calificarea în optimile Euro 2020. În ultimul meci din faza grupelor, luni, 21 iunie, de la ora 22:00, Belgia înfruntă Finlanda la Sankt Petersburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo