Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incidente la meciul lui Moruțan și Cicâldău din Europa League! Ce s-a întâmplat

Bianca Dumitru

Actualizat 30/09/2021 la 23:11 GMT+3

Galatasaray, echipa lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a întâlnit-o în această seară, în deplasare, în a doua etapă a grupelor Europa League, pe Olympique Marseille.

Olympique Marseille - Galatasaray

Credit imagine: Twitter

În această seară, Galatasaray, echipa lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a jucat în deplasare pe terenul celor de la Olympique Marseille. Meciul, din a doua etapă a grupelor Europa League, nu a fost lipsit de incidente.
Suporterii celor două formații au fost în centrul atenției spre finalul primei reprize. Aceștia au aruncat cu petarde și fumigene pe teren, iar centralul partidei, polonezul Raczkowkski, a decis întreruperea partidei.
Fanii nu s-au oprit, însă, unii încercând să ajungă în zona în care se aflau ceilalți. Conflictul s-a calmat abia după aproape 10 minute, timp în care atât antrenorul celor de la Galatasaray, Fatih Terim, cât și căpitanii celor două echipe, Muslera și Payet, au mers în fața tribunelor, cerându-le spectatorilor să se calmeze și să înceteze scandalul pentru ca meciul să se poată relua.
În urma incidentelor, prima repriză a fost prelungită cu 8 minute, desfășurându-se fără alte probleme.

Fanii lui Marseille nu sunt la prima abatere

Fotbalul francez a fost în acest sezon scena unor imagini violente, cele mai multe incidente fiind produse de suporterii celor de la Olympique Marseille. Cel mai recent, săptămâna trecută, aceștia au invadat terenul la meciul cu Angers, luându-se la bătaie cu fanii echipei adverse. Cele două galerii s-au provocat pe tot parcursul meciului, aruncându-și unii altora diverse obiecte și petarde.
Incidente asemănătoare au avut loc și în timpul partidei dintre Nice și Marseille din luna august. Meciul a fost întrerupt după ce jucătorii oaspeți au fost loviți cu obiecte aruncate din tribune, determinându-l pe Dimitri Payet să trimită o sticlă înapoi. Gestul i-a provocat și mai tare pe fanii gazdelor, care au invadat apoi terenul. A izbucnit o luptă în care au fost implicați inclusiv jucătorii și membrii staff-urilor tehnice. În urma incidentelor, Nice a și fost penalizată în clasament. Iar partida se va desfășura din nou pe teren neutru, la finalul lunii octombrie.
În plus, în această lună au fost probleme mari și la derby-ul Nordului, dintre Lens și Lille (scor 1-0). A doua repriză a început cu peste 30 de minute întârziere, după ce fanii celor două echipe au invadat la rândul lor terenul și s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a fi restabilită ordinea, iar meciul să poată fi reluat. Incidentele s-au încheiat însă cu șase suporteri răniți.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo