Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a pregătit a doua ofertă oficială pentru Mbappe! Cât oferă Perez pentru jucătorul la care visează de 4 ani

Bianca Dumitru

Actualizat 25/08/2021 la 11:11 GMT+3

Real Madrid insistă pentru transferul lui Kylian Mbappe. După oferta de 160 de milioane de euro refuzată de PSG, ibericii au mai pregătit o variantă, fiind dispuși să plătească maxim 180 de milioane de euro în schimbul francezului dorit de Florentino Perez pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappé liebäugelt mit einem Wechsel nach Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a făcut în această săptămână prima ofertă oficială pentru Kylian Mbappe. 'Galacticii' ar fi oferit 160 de milioane de euro în schimbul atacantului, cei de la PSG refuzând această propunere. Presa din Franța a anunțat ulterior că șefii de pe Parc des Princes își doresc 200 de milioane de euro pentru Mbappe.
Conform jurnaliștilor Eurosport Spania, Real Madrid ar fi revenit cu o nouă propunere. Ibericii ar fi pregătiți să plătească 180 de milioane de euro, aceasta fiind suma maximă pe care sunt dispuși să o achite pentru transferul atacantului de 22 de ani.
Potrivit lui Fermin De La Calle, reprezentanții lui Mbappe au fost tot timpul în legătură cu șefii Realului, cele două părți punând la cale o strategie prin care speră să-i convingă pe cei de la PSG să-i dea drumul fotbalistului în această vară.
"Vestea primei oferte a lui Real Madrid pentru Mbappe era așteptată în Spania. Poziția inflexibilă a lui Kylian, respingerea ofertelor de prelungire a contractului făcute de PSG, face parte din strategia pe care Real Madrid a elaborat-o împreună cu fotbalistul, tatăl jucătorului și avocatul său, Delphine Verheyden.
Echipa lui Mbappe a fost tot timpul în contact cu cei de la Madrid, iar planul lor a fost clar: el refuză prelungirea, iar spre sfârșitul perioadei de mercato Real face o ofertă.
PSG nu poate permite ca Mbappe să plece gratuit vara viitoare. Așadar, Real Madrid avea în plan să facă o primă ofertă de 150-160 de milioane de euro și apoi o a doua de 180 de milioane de euro, suma maximă pe care o vor oferi. Florentino Perez speră că PSG va ceda", a anunțat jurnalistul Spania, care a adăugat că madrilenii speră ca apoi, vara viitoare, să-i obțină și transferul lui Erling Haaland.
"Planul lui Perez a fost întotdeauna acela de a-l transfera pe Mbappe în această vară și pe Haaland anul viitor, lucru despre care a discutat deja cu cei de la Dortmund și cu jucătorul. În acest fel, madrilenii pot gestiona costurile unui transfer în fiecare an fără a-și face probleme financiare.
Cei de la Real Madrid sunt încrezători că această negociere se va încheia cu Mbappe îmbrăcat în alb. Kylian va deveni marea vedetă a echipei de pe Bernabeu, unde va juca alături de prietenul său Karim Benzema. El va fi marea vedetă din La Liga, după plecările lui Neymar, Cristiano Ronaldo și Messi."
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Șefii lui PSG, "obligați" să negocieze

Chiar dacă nu sunt încântați de posibilitatea de a-l pierde în această vară pe Mbappe, șefii lui PSG ar putea fi constrânși să negocieze de o promisiune făcută fotbalistului în urmă cu 3 ani.
La întâlnirea pe care au avut-o săptămâna trecută, atacantul i-ar fi amintit președintelui Nasser Al-Khelaifi de faptul că, în 2018, conducerea clubului i-a promis că nu îi va împiedica transferul la o altă echipă, reproșându-i acum oficialului de la PSG că nu se ține de cuvânt.
Astfel, fiind conștienți atât de dorința lui Mbappe de a pleca la Real Madrid, cât și de faptul că vara viitoare îl vor pierde gratis, parizienii ar putea să-și respecte promisiunea verbală și să fie deschiși la discuțiile cu oficialii ibericilor, având la dispoziție mai puțin de o săptămână până la momentul încheierii perioadei de mercato pentru a ajunge la un acord.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo