Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Crețu a semnat cu FCSB! "Am ales cea mai bună ofertă!" Primele declarații ale fotbalistului

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 02/06/2021 la 12:37 GMT+3

După mutarea lui Andrei Cordea, FCSB a reușit al doilea transfer al acestei veri, convingându-l pe Alexandru Crețu să semneze. Fotbalistul a fost prezentat în această dimineață, când a oferit și primele declarații.

Alexandru Crețu (România)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Bianca Dumitru
Alexandru Crețu este noul jucător al celor de la FCSB. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost convins să semneze cu roș-albaștrii. Cele două părți au ajuns la un acord în urmă cu două zile, în această dimineață având loc prezentarea oficială, în cadrul unei conferințe de presă.
Mijlocașul a fost adus la FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat oferta pe care i-au făcut-o cei de la Maribor, pentru care a evoluat în perioada 2018-2021. Fotbalistul a fost dorit insistent de către conducerea vicecampioanei României, care își propune să-l folosească pe postul de fundaș central.

"Am ales cea mai bună ofertă"

După oficializarea transferului, Alexandru Crețu a oferit primele declarații, comentând alegerea pe care a făcut-o și dezvăluind că a fost căutat și de către cei de la CFR Cluj.
"Am ajuns la un club puternic din România. Are condiții foarte bune, începând de la baza de antrenament și până la liniștea banilor, că și asta e important. Simțeam că e momentul să ajung la FCSB. Mi-am dorit foarte mult. A fost simplu să mă convingă. Sper să fie într-un ceas bun. Domnul Becali este un om bun, oamenii buni nu se inhibă între ei. E un om simplu, o persoană specială. E un om bun.
E presiune la fotbal, fără presiune nu ai rezultate. Am jucat la Maribor, și acolo era presiunea rezultatelor. E clar că rezultatele îți dau liniște. FCSB e o echipă care se bate an de an la campionat, normal că există presiune, iar domnul Becali vrea rezultate. Am negociat puțin, nu foarte mult. M-a convins cu două telefoane.FCSB e o echipă care se bate la campionat și e clar că e presiune. Domnul Becali vrea rezultate, dar nu e problemă. E primul an de Conference League, e clar că avem șanse mari să avem un parcurs lung. Cred că trebuie să ne calificăm în grupe
Am ales cea mai bună ofertă. Din România m-a căutat CFR, vreau să le mulțumesc pentru ofertă, dar am ales acest drum. CFR mi-a făcut oferta după FCSB, dar deja i-am promis lui Becali. Cuvântul e mai important decât banii", a spus Crețu la conferința de presă.
Fotbalistul a punctat că oferta făcută de roș-albaștri e cea mai bună pe care a primit-o, deși, în urmă cu doar câteva zile, agentul său, Zvonko Milojkovic, a făcut praf propunerea făcută de FCSB mijlocașului.
"Sunt împotriva transferului lui Crețu la FCSB. E sinucidere sportivă. I-au făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la FCSB, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă", spunea impresarul lui Crețu.
De-a lungul carierei, Alexandru Crețu a mai evoluat pentru Poli Iași, Olimpija Ljubljana și Maribor, fiind cotat de site-ul transfermarkt.com la 400.000 de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo