Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane ratează meciul tur din play-off-ul Conference League! Fotbalistul nu a făcut deplasarea în Portugalia

Bianca Dumitru

Publicat 18/08/2021 la 16:53 GMT+3

Harry Kane nu va evolua în manșa tur a play-off-ului Conference League pentru Tottenham. Fotbalistul nu a făcut deplasarea în Portugalia alături de colegii săi, deși a fost inclus în lotul pentru Europa.

Harry Kane im Training der Tottenham Hotspur in 2020/21

Credit imagine: Eurosport

După ce a ratat meciul cu Manchester City din prima etapă a noului sezon de Premier League, Harry Kane va lipsi și de la meciul tur cu Pacos Ferreira din play-off-ul Conference League.
Potrivit Sky Sports, atacantul nu a plecat alături de colegii săi spre Portugalia, fiind lăsat în Anglia pentru a lucra în continuare la a intra în cea mai bună formă după vacanță.
Chiar dacă ar fi jucat pentru Spurs în Conference League, Harry Kane ar fi putut evolua și în Champions League în cazul unui transfer la Manchester City.

Kane, supărat pe conducerea lui Tottenham

Deși a revenit la antrenamente alături de coechipierii săi, Harry Kane își dorește să plece în această vară de la Tottenham, club care a primit o ofertă incredibilă de la Manchester City. Campioana Angliei este dispusă să plătească 150 de milioane de euro în schimbul atacantului de 28 de ani.
Kane nu este mulțumit cu situația în care se află și vrea cu orice preț să se despartă de Spurs în această perioadă de transferuri. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, fotbalistul ar fi supărat pe președintele Daniel Levy, pe care îl acuză că nu s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o.
Cei doi au convenit ca, în cazul în care Tottenham nu câștigă niciun trofeu sau nu se califică în Champions League, fotbalistul să fie lăsat să plece, lucru care nu s-a întâmplat până acum în ciuda ofertelor foarte bune pe care Spurs le-a primit. "Ține-te de cuvânt și lasă-mă să plec la Manchester City", a fost mesajul transmis de Kane lui Levy.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo