Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Danka Kovinic, mesaj la fileu pentru Simona Halep, la Australian Open 2022: "Mi-a spus la final"

Bianca Dumitru

Actualizat 22/01/2022 la 07:32 GMT+2

Simona Halep a trecut astăzi ușor de Danka Kovinic în turul 3 al Australian Open 2022. După meci, românca a dezvăluit în exclusivitate pentru Eurosport ce i-a spus adversara sa la finalul partidei.

Danka Kovinic și Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a obținut sâmbătă dimineață calificarea în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic (98 WTA) în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc.
La finalul partidei, într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, românca a declarat că s-a simțit foarte bine pe teren, spunând că a fost avantajată de căldură. În plus, Simona Halep a mărturisit că adversara ei i-a transmis la sfârșitul duelului că a fost foarte obosită.
"M-am simțit bine, a fost un meci foarte bun, din punctul meu de vedere. Ea a fost un pic obosită, chiar mi-a spus la final că e epuizată. Dar am și jucat bine, am fost destul de agresivă, am jucat ceea ce a trebuit și căldura poate că m-a ajutat un pic mai mult pe mine pentru că sunt destul de obișnuită și îmi și place să joc în căldură", a spus Halep în exclusivitate pentru Eurosport.ro.
picture

Kovinic, mesaj la fileu pentru Simona Halep, la Australian Open 2022: "Mi-a spus la final"

Citește și:

Simona Halep - Alize Cornet, în optimile Australian Open 2022

În continuare, Simona Halep se va duela la Melbourne pentru un loc în sferturi cu Alize Cornet. Sportiva de pe locul 61 WTA a reușit o revenire de-a dreptul fantastică în turul 3, în meciul cu favorita numărul 29, Tamara Zidansek. Slovena conducea cu 6-4, 4-1 și nimic nu părea că o poate întoarce din drumul spre victorie. Totuși, Cornet a început să câștige game după game și să-și ridice nivelul de joc. Până la urmă, franțuzoaica s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, după 2 ore și 45 de minute de joc.
Întâlnirea de la Australian Open 2022 va fi a 5-a dintre Simona Halep și Alize Cornet. Franțuzoaica are avantaj la "directe": conduce cu 3-1. Totuși, ultima lor confruntare directă a avut loc în 2015, pe zgura de la Madrid, acolo unde Cornet s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6, 6-3, provocând la acel moment o mare surpriză.
Meciul dintre Halep și Cornet se va disputa luni, la o oră pe care organizatorii o vor anunța în cursul zilei de mâine. Dacă va trece de franțuzoaica, Simo se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Elise Mertens și Danielle Collins. În mod normal, Simona Halep ar trebui să treacă de Alize Cornet. Românca joacă un tenis excelent, iar Cornet vine după un meci extrem de solicitant.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo