Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Emma Răducanu, calificată în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, la US Open

Bianca Dumitru

Actualizat 06/09/2021 la 23:13 GMT+3

Emma Răducanu a obținut în premieră calificarea în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, eliminând-o de la US Open pe Shelby Rogers, în două seturi.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu defilează la Flushing Meadows! Sportiva în vârstă de doar 18 ani s-a calificat în această seară în sferturile de finală ale US Open, după ce a eliminat-o în două seturi pe Shelby Rogers, scor 2-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat doar 67 de minute.
Deși a început meciul cu stângul, pierzându-și primul serviciu și fiind condusă cu 2-0, Emma Răducanu a reușit apoi să câștige 11 game-uri la rând, obținând calificarea în Final 8-ul ultimului turneu de Grand Slam al anului.
Astfel, sportiva cu origini românești, locul 150 WTA, a ajuns la 7 victorii consecutive la New York. Pe tabloul principal, Răducanu le-a învins pe Stefanie Voegele, scor 6-2, 6-3, Shuai Zhang, scor 2-6, 4-6, și Sara Sorribes Tormo, scor 0-6, 1-6.
În sferturile US Open, Emma Răducanu o va înfrunta pe Belinda Bencic, cea care a eliminat-o astăzi din competiția americană pe Iga Swiatek în două seturi, scor 7-6 (12), 6-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo