Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Zverev s-a calificat în sferturile de finală ale US Open după o victorie în 3 seturi cu Sinner

Bianca Dumitru

Actualizat 06/09/2021 la 22:40 GMT+3

Alexander Zverev s-a calificat în sferturile de finală ale US Open după ce a trecut în 3 seturi de Jannik Sinner, numărul 16 ATP.

Zverev schlägt Sinner und steht im Viertelfinale

Credit imagine: SID

Alexander Zverev s-a eliminat în optimile de finală ale US Open pe Jannik Sinner. Germanul a trecut în 3 seturi de al 13-lea favorit al competiției de la Flushing Meadows, scor 6-4, 6-4, 7-6 (7), la capătul unui meci care a durat două ore și 28 de minute.
Înainte de startul ultimului turneu de Grand Slam al anului, Zverev, numărul 4 ATP, a câștigat turneul de la Cincinnati, după ce l-a învins pe Andrey Rublev în două seturi, scor 2-6, 3-6. Germanul s-a impus în această vară și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a cucerit aurul olimpic.
La New York, finalistul de anul trecut de la US Open i-a mai eliminat din competiție pe Sam Querrey, scor 6-4, 7-5, 6-2, Albert Ramos-Vinolas, scor 6-1, 6-0, 6-3, și Jack Sock, scor 3-6, 6-2, 6-3, 2-1.
În sferturile de finală ale US Open, Alexander Zverev îl va înfrunta pe învingătorul duelului dintre Reilly Opelka și Lloyd George Harris.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo