Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă "Echipa nu mi-a spus. E un miracol!" Ashleigh Barty a cucerit titlul la Wimbledon fiind accidentată

Bianca Dumitru

Actualizat 10/07/2021 la 21:09 GMT+3

Ashleigh Barty este noua campioană de la Wimbledon. După finala cu Karolina Pliskova, australianca a declarat că victoria este incredibilă în condițiile în care a fost accidentată.

Ashleigh Barty gewinnt in Wimbledon zum ersten Mal

Credit imagine: SID

Ashleigh Barty este noua campioană de la Wimbledon. Australianca s-a impus în finala disputată cu Karolina Pliskova, cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-3, la capătul unui meci care a durat aproape două ore.
La finalul partidei, sportiva a fost extrem de emoționată, declarând că trofeul Grand Slam-ului londonez este un vis împlinit.
"Este incredibil. Felicitări Karolinei pentru turneul pe care l-a avut. Mi-am zis că trebuie să lupt până la capăt, știam că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu. Am reușit să-mi țin nervii în frâu la final. Mi-a luat foarte mult timp să ajung aici, în acest moment al carierei. E un sentiment magnific. Nu am dormit deloc azi noapte, e un sentiment incredibil, am avut tot felul de gânduri. E un vis pe care-l am demult și faptul că am putut să mi-l îndeplinesc e incredibil. Echipa mea este fabuloasă, nu le pot mulțumi îndeajuns", a spus Barty la ceremonia de premiere de la All England Club.

"E un miracol!"

Mai mult decât atât, liderul mondial WTA a dezvăluit într-o discuție cu reporterii că a jucat accidentată la Wimbledon. Ashleigh Barty a spus că echipa sa i-a ascuns faptul că pentru accidentarea la șold suferită în timpul turneului de la Roland Garros ar fi avut nevoie de o recuperare de două luni. Australianca este, astfel, de părere că victoria din această după-amiază este un miracol.
În urmă cu doar 5 săptămâni, la Roland Garros, Barty a abandonat în turul al doilea. Campioana de la Paris din 2019 s-a retras în timpul meciului cu Magda Linette, acuzând probleme fizice.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo