Se caută tot mai mult articolele originale, de bună calitate, de lamărci consacrate, mai ales că mediul online face tot mai accesibile aceste produse. Nike este mereu prezent în topurile cu privire la căutările de pantofi sport pe internet.
Magazinul online Sneaker Industry, care aduce în același loc adidași, sneakers, bocanci – mai exact, tot ce ține de footwear, articole vestimentare ale celor mai noi colecții și numeroase accesorii, propune în prezent cele mai noi modele Nike, la prețuri prietenoase. Comenzile se pot face simplu și rapid de pe internet, iar livrarea este efectuată în 24 de ore prin curier, oriunde în țară. Mai mult decât atât, comenzile de peste 300 de lei sunt livrate fără costuri de transport.
Acest magazin sneakers online propune, de exemplu, modelele Nike Air Force 1, acum în topuri la nivel internațional. Se poate spune că liderul industriei de echipament sportiv a dat iar lovitura cu această gamă de produse, foarte bine primite pe piață. Modelele de sneakerși Nike Air Force 1 mizează pe o cromaticăsimplă - de obicei pantofi sport cu alb sau/și negru. Există totuși și modele care folosesc culori puternice - Air Force 1 07 LV8, Air Force 1 LV8 S50 GS, Air Force 1 High 07 WB. Prețurile celor mai noi modele pornesc de la 399 de lei, cu livrare rapidădin stocul propriu al magazinului. Sunt disponibile diverse mărimi atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
Alte Sporturi
Campionul olimpic care a întors spatele regimului rus și de ce puțini în sport îl vor urma
14/04/2022 LA 07:25
La capitolul noutăți Nike în e-shop-ul Sneaker Industry merită să amintim modelul Nike LeBron Witness V, fabricat din piele sintetică și materiale textile, cu talpă din cauciuc vulcanizat durabil. Aici, dominant este negrul, în asociere cu alb și argintiu metalic. Persoanele care preferă modele mai colorate pot alege Nike Dunk Low GS sau Nike Space Hippie 01. Alte modele în tendințe sunt Air Force 1 Crater Flyknit, Air More Uptempo GS, W Air Max 90, W Dunk Low Disrupt, W Blazer Low Platform, Air Force 1 High 07, W Zoom Air Fire etc.
Noile colecții Nike impresionează prin design, fiind mai mult decât modele de pantofi sport - modele must have urbane, ușor de asociat cu ținute sport, casual, chiar și în alte combinații ceva mai excentrice. Fiecare își poate realiza propriul stil, pantofii sport Nike fiind însă piesa care iese în evidență în mod inspirat.
Cele mai cool modele actuale de sneakerși Nike sunt disponibile în magazinul online Sneaker Industry într-o gamă foarte variată de culori, variante și mărimi. În funcție de preferință, se pot alege modele ceva mai clasice sport, modele urbane chic sau modele extra cool precum Space Hippie 04.
Pont online: foarte practic este modelul Nike Air Force 1 07 LV8, cu piele naturală și piele sintetică. Este nu doar la modă, ci și ușor de întreținut în orice anotimp, un model nu doar pentru mersul la mall, ci pentru multe activități de zi cu zi.
Alte Sporturi
La Vlad Cazino, Jackpotul EGT a trecut de 1.200.000 RON
01/03/2022 LA 11:30
Alte Sporturi
Mesajul puternic al lui Vladimir Klitschko de pe frontul din Ucraina: "Acționați acum!"
26/02/2022 LA 20:10