Întreaga lume este conectată la situația din Ucraina, iar lumea sportului nu face excepție. Arenele din Ucraina au devenit câmpuri de război.
Boxerii legendari Vitali și Wladimir Klitschko promit și ei să lupte pentru Ucraina în mijlocul invaziei Rusiei. De asemenea, foștii campioni la categoria grea cer încetarea "războiului fără sens".
Alte Sporturi
Campionul olimpic care a întors spatele regimului rus și de ce puțini în sport îl vor urma
14/04/2022 LA 07:25
Vitali Klitschko este acum și primarul Kievului și ambii frați au postat un mesaj emoționant.

Frații Klitschko au lansat un mesaj video comun în rusă, ucraineană și engleză

În calitate de primar al capitalei Ucrainei, Vitali a declarat stare de urgență pentru Kiev, care acum se află sub legea marțială. Pugiliștii au lansat și un mesaj video comun în rusă, ucraineană și engleză.
În videoclip, Wladimir Klitschko a susținut: "Facem apel la toți partenerii internaționali să observe această tragedie care se întâmplă în prezent în Ucraina.Și acest război fără sens care nu va avea niciun câștigător, ci învinși.
Vreau doar să vă spun că trebuie să rămânem uniți împotriva acestei agresiuni, împotriva agresiunii ruse.Nu lăsați să continuece se întâmplă în Ucraina, nu lăsați să se întâmple în Europa și, eventual, în lume. Uniți suntem puternici, sprijiniți Ucraina, mulțumesc!".
Pe fondul invaziei în curs, poliția de frontieră a interzis bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani să părăsească Ucraina. Interdicția temporară va rămâne în vigoare pe durata legii marțiale declarate joi dimineață.
Vitali Klitschko a devenit primar în 2014, precum și șeful Administrației de Stat a orașului Kiev. Fratele său Wladimir s-a înrolat în armata de rezervă a Ucrainei la Kiev la începutul acestei luni.
Alte Sporturi
La Vlad Cazino, Jackpotul EGT a trecut de 1.200.000 RON
01/03/2022 LA 11:30
Alte Sporturi
Mesajul puternic al lui Vladimir Klitschko de pe frontul din Ucraina: "Acționați acum!"
26/02/2022 LA 20:10