Ca parte a sancţiunilor europene care vizează Moscova, Stockholm intenţionează să propună statelor membre UE să accepte "un boicot al legăturilor sportive" cu Rusia "atâta timp cât durează invazia Ucrainei", a anunţat ministrul Sportului, Anders Ygeman.
"Cel mai important lucru este ca agresiunea Rusiei să înceteze. Dacă UE va decide un boicot sportiv, ar contribui la atingerea acestui obiectiv", pledează el într-un comunicat de presă.

Rusia a pierdut deja finala Ligii Campionilor și Marele Premiu de Formula 1

Alte Sporturi
Campionul olimpic care a întors spatele regimului rus și de ce puțini în sport îl vor urma
14/04/2022 LA 07:25
Suedia propune boicotarea tuturor competiţiilor planificate în Rusia şi interzicerea tuturor sportivilor ruşi de a participa la competiţii în Europa.
Aşa cum se ştie, UEFA a decis să mute finala ediţiei din acest an a Ligii Campionilor de la Sankt Petersburg la Paris, după invazia rusă din Ucraina, a anunţat vineri forul fotbalistic european.
Organizaţia continentală a mulţumit preşedintelui francez Emmanuel Macron pentru "sprijinul personal şi angajamentul" său în preluarea finalei Champions League.
Finala Ligii Campionilor 2021-2022 urma să fie organizată pe găzduită de stadionul echipei Zenit Sankt Petersburg, în data de 28 mai.
Stade de France a mai găzduit finala celei mai importate competiţii europene intercluburi în 2000 şi 2006.
Sursa: Agerpres
Alte Sporturi
La Vlad Cazino, Jackpotul EGT a trecut de 1.200.000 RON
01/03/2022 LA 11:30
Alte Sporturi
Mesajul puternic al lui Vladimir Klitschko de pe frontul din Ucraina: "Acționați acum!"
26/02/2022 LA 20:10