Vitali și Vladimir Klitschko au rămas la Kiev și încearcă să reziste alături de poporul ucrainean la atacul armat declanșat de Rusia în această săptămână.
După mesajul înregistrat alături de Vitali, vineri dimineață, Vladimir Klitschko a postat un alt îndemn video pentru întreaga lume. A solicitat ajutor pentru oprirea războiului declanșat de Rusia. Fostul campion al lumii a ținut să precizeze cât de importantă este intervenția cât mai rapidă a marilor puteri ale lumii.
Alte Sporturi
Campionul olimpic care a întors spatele regimului rus și de ce puțini în sport îl vor urma
14/04/2022 LA 07:25

Mesajul lui Vladimir Klitschko: "Trebuie să acționați acum"

"Sunt Vladimir Klitschko și mă adresez lumii întregi pentru a opri acest război pe care Rusia l-a început. Doar astăzi, civili au fost împușcați de rachete, cu operațiuni speciale, cetățenii au fost omorâți și se întâmplă în inima Europei.
Nu este timp de așteptat pentru că va duce la o catastrofă umanitară. Trebuie să acționați acum, pentru a opri agresiunea rusă cu orice aveți. Acum! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu. Vă rog, treceți acum la acțiune, nu așteptați! Acționați acum! Opriți acest război!", a fost mesajul puternic al lui Vladimir Klitschko.
Alte Sporturi
La Vlad Cazino, Jackpotul EGT a trecut de 1.200.000 RON
01/03/2022 LA 11:30
Alte Sporturi
Guvernul suedez propune ca Rusia să fie suspendată din toate competiţiile sportive europene
26/02/2022 LA 15:46