La un moment dat, unul dintre șoferi a dat tonul unui cântec, exact ca pe stadion. Ceilalți colegi l-au urmat, iar împreună au creat o atmosferă minunată în hală, asemănătoare celei de pe arenele din Italia.
"Noi suntem oamenii care nu se dau bătuți / Cei ca noi niciodată nu renunță.", erau versurile din cântecul curierilor italieni.
Curierii din Bergamo nu au intrat în carantină, deși riscul de contaminare din oraș este extrem de ridicat. Aceștia își continuă treaba și încearcă să le dea o mână de ajutor oamenilor din Bergamo, care traversează momente teribile.
Alte Sporturi
Cele mai cool modele actuale de sneakerși Nike, în magazinul online Sneaker Industry
23/07/2021 LA 13:52

Meciul Atalanta - Valencia, considerat o "bombă biologică"

Fanii Atalantei, echipa orașului Bergamo, s-au aflat în prim-plan în urmă cu câteva săptămâni, exact când epidemia de coronavirus a început să ia amploare. Atalanta și Valencia s-au întâlnit în optimile UEFA Champions League pe 19 februarie, într-un meci disputat pe San Siro.
44.000 de spectatori au fost prezenți în tribunele stadionului din Milano, motiv pentru care partida a fost catalogată de specialiști drept o "bombă biologică", din cauza riscului imens la care au fost expuși oamenii. Ulterior, 10 jucători din echipa Valenciei au fost infectați cu Covid-19, iar campionatele de fotbal din Europa au fost întrerupte.
Virusul Covid-19 s-a răspândit rapid în regiunea Lombardia, din care fac parte Milano și Bergamo, iar în prezent Italia a devenit cea mai afectată țară din Europa. Peste 97.000 de cazuri au fost confirmate în italia, în timp ce peste 10.000 de persoane au decedat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
Tot ce trebuie să știi despre Olimpiada de la Tokyo
23/07/2021 LA 13:50
Alte Sporturi
Accidentare horror pentru McGregor! Irlandezul și-a rupt piciorul chiar în prima rundă cu Poirier!
11/07/2021 LA 07:25