PURE ETCR urmează să fie transmis în peste 75 de teritorii la nivel global în acest an, prin intermediul noului parteneriat cu Eurosport, brand-ul lider multi-sportiv al companiei Discovery, care le oferă fanilor șansa să urmărească și să se apropie de lumea sportului.
Cu ajutorul celor mai puternice mașini tip "touring" construite vreodată - care pot ajunge până la 500 kW, echivalentul a 670 bhp - pregătite să concureze una împotriva celeilalte într-o serie de lupte spectaculoase și decisive, PURE ETCR vă va introduce într-o nouă eră a curselor electrice, începând din luna mai a acestui an.
În urma înțelegerii globale cu Eurosport, primul campionat de curse cu mașini tip "touring" complet electrice urmează să ajungă la o audiență importantă alcătuită din iubitori ai sportului dornici să urmărească cele mai spectaculoase serii din noul calendar, precum și cum sporturile cu motor pot dezvolta modul în care vehiculele electrice sunt văzute la scară globală.
Alte Sporturi
ASAHI SUPER DRY CELEBREAZĂ LA MANCHESTER PARTENERIATUL GLOBAL CU CITY FOOTBALL GROUP
12/08/2022 LA 19:19
Eurosport, parte a Discovery, Inc., va utiliza întreaga expertiză de producție sportivă, canalele și platformele la maximum pentru a ajuta la sporirea profilului și popularității curselor electrice și a PURE ETCR. Un fief natural al sporturilor cu motor în rândul fanilor din Europa, Eurosport a prezentat un portofoliu larg al sporturilor cu motor în ultimii ani, inclusiv Campionatul Mondial FIA Formula E începând din sezonul inaugural din 2014, și a susținut în același timp și alte tipuri de sporturi cu motor electrice de-a lungul ultimilor 10 ani.
Adunând peste 250 de milioane de urmăritori prin intermediul platformelor sale digitale și canalelor lineare de-a lungul a 75 de piețe din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu, Eurosport este unul dintre liderii mondiali în transmiunile de evenimente sportive. Cu ajutorul scalei sale de neegalat, va susține creșterea apetitului internațional pentru electromobilitate, prin prezentarea poveștilor captivante din PURE ETCR de care fanii de pretutindeni se vor putea bucura.
Lansat în peste 25 de piețe în 2021, noul serviciu global de streaming al companiei Discovery, discovery+, va cuprinde conținutul sportiv de clasă mondială, împreună cu cel mai amplu conținut oferit de divertismentul din viața reală văzut vreodată. Eurosport va fi disponibil prin intermediul discovery+ începând din 2021/2022, destinația de streaming a fanilor PURE ETCR, de-a lungul țărilor din Nord, Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Țările de Jos, Portugalia, România, Republica Cehă, Grecia, Turcia, Ungaria și Islanda.
François Ribeiro, directorul departamentului de evenimente Eurosport, și promoter-ul PURE ETCR, a declarat:
"Angajamentul Eurosport de a crește vizibilitatea curselor electrice a fost clar încă de la prima transmisiune Formula E din 2014, iar prin acest anunț entuziasmant pentru PURE ETCR, fanii sporturilor cu motor din întreaga lume pot fi siguri de nivelul de top al calității transmisiunilor care îi vor ajuta să se apropie din ce în ce mai mult de serii și să urmărească cele mai spectaculoase și captivante povești derulate de-a lungul sezonului. Pachetul larg al transmisiunilor tradiționale și rețelelor digitale, în creștere prin intermediul discovery+, ne vor ajuta să livrăm o valoare internațioală uriașă către fanii noștri, concurenților și părților interesate."
Eurosport are o istorie bogată în contextul aducerii celui mai bun conținut al sporturilor cu motor către fanii pasionați, care aleg să urmărească inclusiv Formula E, Cursa de 24 de ore de la Le Mans și WTCR în parteneriat cu Eurosport Events, departamentul de evenimente și promovare a afacerilor Eurosport.
Alte Sporturi
EXCLUSIV. CNCD a pierdut două procese cu federațiile pe tema discriminării sportivilor străini!
14/07/2022 LA 18:27
Alte Sporturi
Intrarea în vigoare a ordinului lui Eduard Novak, amânată! Anunțul președintelui COSR, Mihai Covaliu
13/07/2022 LA 14:38