Invitată duminică la RTL, Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sportului din Franța, a spus că revenirea la normal a sportului la nivel global se poate face cu o singură condiție – descoperirea unui vaccin împotriva COVID-19. Conform oficialului francez de origine română, competițiile de echipă nu se pot relua în lipsa unui vaccin împotriva coronavirus.
Fără un vaccin nu se poate face revenirea la normal a sportului - Roxana Mărăcineanu, pentru RTL
După ce sezonul din Ligue 1 a fost oprit, Roxana Mărăcineanu a oferit câteva explicații în acest sens, susținân faptul că i-a înțeles pe anumiți președinți de cluburi când a luat această decizie, dar că hotărârea a fost iminentă. Ea a precizat că a fost convinsă de faptul că Ligue 1 nu se poate încheia pe 3 august, iar reluarea campionatului pe 13 iunie nu ar fi fost posibilă în niciun caz.
Alte Sporturi
Campionul olimpic care a întors spatele regimului rus și de ce puțini în sport îl vor urma
14/04/2022 LA 07:25

Turul Franței și Roland Garros, reprogramate

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat că turneul se va desfășura în perioada 20 septembrie - 4 octombrie. Inițial, al doilea turneu de Grand Slam al anului ar fi trebuit să aibă loc între 25 mai și 7 iunie, însă pandemia de coronavirus i-a determinat pe francezi să ia această măsură.
Turul Franţei, ultima mare competiţie din sport rămasă în calendar fără data modificată, a fost și ea amânată. Decizia preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, care a interzis toate evenimentele publice până la jumătatea lui iulie nu le-a dat altă alternativă organizatorilor. Competiția va avea loc în perioada 29 august-20 septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
La Vlad Cazino, Jackpotul EGT a trecut de 1.200.000 RON
01/03/2022 LA 11:30
Alte Sporturi
Mesajul puternic al lui Vladimir Klitschko de pe frontul din Ucraina: "Acționați acum!"
26/02/2022 LA 20:10