Mijlocul lui martie a fost începutul acestei crize fără precedent. Pandemia de coronavirus a pus la pământ sportul mondial, iar americanii sunt primii care avansează o sumă în dreptul pierderilor. 12 miliade de dolari (aproximativ 11 miliarde de euro) este concluzia la care au ajuns specialiștii de la ESPN.
Este cea mai mare criză din istoria sportului, iar această industrie de 100 de miliarde a pierdut mai mult de 10% în doar 6 săptămâni. E un dezastru sportiv și o gaură financiară care va fi umplută cu greu - ESPN
Acest studiu vorbește doar de sportul profesionist. La aceste pierderi se adaugă încă 5 miliarde din sportul universitar american care este foarte dezvoltat.
Alte Sporturi
Cele mai bune gadgeturi pentru activitățile tale sportive
IERI LA 11:53
În SUA, peste 3 milioane de oameni lucrează în slujbe care sunt sau au legătură cu sportul. Toate acestea sunt în pericol. Deja peste 30% dintre cei angajați în domeniu au fost concediați sau puși în concediu fără plată de către angajatori.
Statele Unite este țara cea mai afectată de valul de infectări cu COVID-19. Peste 63 de mii de americani au murit până acum de la începutul acestei crize, în primele zile ale lunii martie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
De la Unibet, pentru jucători: Cupa României la Poker
09/09/2021 LA 10:15
Alte Sporturi
5 sporturi eficiente pentru eliminarea stresului
30/08/2021 LA 13:55