În perioada 18 aprilie - 26 iunie 2022, cei care participă la promoția inițiată de acest cazino online au astfel parte de și mai multe avantaje, dincolo de distracția propriu-zisă și de eventualele câștiguri posibile în mod obișnuit la sloturi, jocuri de masă de cazino live sau bingo.
"Vedetele" campaniei Vlad Cazino sunt cele 3 automobile Mustang Fastback GT 5,0Ti-VCT V8 450CP, fiecare cu o valoare de peste 50.000 de euro. Sumele oferite ca premii sub formă de bani cash totalizează 160.000 RON. Multe alte premii vor ajunge la participanți în fiecare săptămână de campanie. Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare zi de luni, din data de 25.04 și pânăpe 27.06 - în total 10 extrageri săptămânale.
Participarea este deschisă atât clienților noi, cât și celor existenți. Este necesară optarea pentru campanie, apoi fiecare rulaj de 50 RON la jocurile preferate din secțiunile de sloturi, Live Cazino și bingo pe vladcazino.ro se transformă în câte o șansă la premii în cadrul tragerilor la sorți.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
ACUM 19 ORE
Pe scurt, 50 RON rulaj generează un tichet pentru extragerea săptămânii respective. Conform regulamentului promoției, pentru a câștiga unul din cele 3 autoturisme sport este nevoie ca un client să acumuleze un număr minim de 30 de tichete înainte de data extragerii. Participanții vor fi informați la începutul fiecărei săptămâni în legătură cu numărul de tichete acumulate. Nu există o limită a numărului de tichete ce pot fi strânse de un participant.
Campania cu automobile Mustang Fastback GT de 450 de cai putere aduce și premii garantate pentru toți participanții care îndeplinesc rulajul minim de 50 RON. Astfel, aceștia primesc în mod automat câte 30 de rotiri la slotul Attila the Hun.
În pagina dedicată promoției pe vladcazino.ro apare și ambasadorul de brand Cătălin Bordea, unul dintre cei mai apreciați actori români de stand-up comedy. Mereu prezent în campaniile și inițiativele originale ale Vlad Cazino, Cătălin Bordea este și de această dată implicat activ alături de gazda cazinoului online, vampirul prietenos Vlad și acoliții săi.
În cursa pentru mașinile Mustang Fastback GT 5,0Ti-VCT V8 de 450 de cai putere, pentru banii cash și pentru celelalte premii din promoție se poate intra inclusiv prin intermediul aplicației de mobil Vlad Cazino. Aplicația dedicată posesorilor de smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android se poate descărca din Magazin Play. Mai departe, lumea divertismentului de profil include peste 850 de sloturi, jocuri de Live Casino, inclusiv la ruletă, direcționare rapidă spre lobby-ul de bingo.
De mai mult de 4 ani, Vlad Cazino este una dintre destinațiile online preferate ale românilor dornici de divertisment de calitate, pe segmentul jocurilor de noroc. Platforma licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) și deținută de un operator internațional de prestigiu - Kindred Group - promovează jocul responsabil și distracția echilibrată, venind în permanență cu noi și noi surprize pentru clienți.
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
IERI LA 11:06
Alte Sporturi
Messi, cele mai mari câştiguri din sport în ultimul an. Locul 1 din 2021 nu mai intră în TOP 10
13/05/2022 LA 08:29