Iată 5 sloturi pe teme fotbalistice foarte populare în acest an:
FOOTBALL CHAMPIONS CUP
Este produs de NetEnt. Mai întâi alegi echipa dând click pe steagul țării (România nu este printre ele), apoi joci pentru faimă și pentru premii. Simbolurile obișnuite sunt ecusoanele cu fotbalist, cu tricou, cu gheată, cu mănușa de portar și cu fluierul. Există și trei simboluri Wild: unul care apare în timpul jocului de bază și două care apar în timpul seriei de rotiri gratuite.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Una dintre funcțiile speciale importante este cea declanșată de trei pictograme „Bonus” stabilizate pe ecran. Secvența prevede executarea a cinci lovituri de la 11 metri de către tine și cinci de către „adversar”. Când tragi tu, dai click pe unul dintre cele patru puncte unde poți trimite mingea. După fiecare șut ești în postura portarului, care trebuie să ghicească unde va trage calculatorul. De fiecare dată când parezi execuția lui, crește factorul de multiplicare.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367532.jpg
FOOTBALL STAR
Este un slot bazat pe mecanism Megaways, produs de Microgaming. Simbolurile sunt specifice terenului de fotbal: fotbaliști de câmp, portari, arbitri, ghete, stadion cu tabelă de marcaj. Simbolul Wild este tricoul pe care scrie „Football Star” și care apare deseori pe toată rola. Din când în când, pe ecran apare un jucător care șutează, iar rola nimerită de minge se transformă în Wild.
Minim trei pictograme Scatter (mingea de fotbal) oprite pe ecran pot iniția până la 25 de rotiri gratuite. În același timp, simbolul de împrăștiere plătește foarte bine (până la de 250 de ori miza rotirii). Atât în timpul acestei secvențe, cât și în jocul de bază este valabilă funcția câștigurilor în avalanșă.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367534.jpg
FOOTBALL
Este produs de Endorphina, având o grafică foarte simpatică. Atunci când formează o combinație câștigătoare, pictogramele se animează. Mânușile de portar încep să danseze, cartonașul galben te dojenește, cartonașul roșu te ceartă furios și îți arată drumul spre vestiare, cupa se rotește și îți face cu ochiul ș.a.m.d.
Gheata de fotbal, ale cărei crampoane sunt desenate ca niște dinți, este cel mai valoros simbol din jocul de bază. Trei simboluri Scatter oprite pe role îți oferă 15 rotiri gratuite, în timp ce cinci astfel de pictograme aduc 45 de Freespins. Fiecare câștig poate fi multiplicat prin funcția Gamble.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367536.jpg
FOOTBALL SUPERSTAR
Spre deosebire de jocurile prezentate mai sus, acest slot produs de Endorphina se concentrează pe viața de lux a sportivilor care au statut de vedetă. Personajul central este un fotbalist care „aduce” cu Cristiano Ronaldo, înconjurat de blonde, roșcate, ceasuri de aur și mașini de lux. Simbolul Scatter este cupa ridicată în mâini. Trei simboluri inițiază o serie de zece rotiri gratuite cu Sticky Wild.
În jocul de bază există un simbol Wild, care substituie orice alt simbol (cu excepția Scatter) atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Pictogramele litere au atașat un element de opulență: „A”-ul are în centru o minge de aur, „J”-ul are în vecinătate logo-ul unui brand de automobile de lux, „K”-ul are o coroană regală etc. Este un slot care are un nivel destul de ridicat al mizei minime, dar te poți folosi de o promoție asociată cu casino online code, pentru a-ți suplimenta bugetul.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367537.jpg
FOOTBALL MANIA
Este produs de Wazdan, atmosfera de eveniment fotbalistic fiind creată prin simboluri specifice: minge clasică, cupă de aur, cupă de argint, cupă de bronz, portar, duel pentru balon, arbitru care arată cartonașul roșu, fluier, ghete de fotbal și, nu în ultimul rând, pictograma Football Lottery.
Dacă pe role se opresc minim două simboluri ale cupei, ele se „lipesc” pe ecran pentru următoarea învârtire, mărind probabilitatea obținerii unui câștig. O funcție specială foarte interesantă este „Fotbal bonus”, care se declanșează după ce colectezi nouă mingii în poarta din dreapta sus a ecranului. De asemenea, „Football Lottery” aduce un premiu atunci când trei astfel de pictograme se stabilizează pe role.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06