Competiția cu alți pariori este mai scăzută la aceste sporturi, iar unii apelează la sporturi „ciudate” pentru a mai schimba decorul și a lua o pauză de la pariurile sportive obișnuite, când simt că au atins o anumită limită. Ești în căutarea unor pariuri inedite? Iată câteva opțiuni de luat în considerare:
Skanderbeg
Întrecerea sportivă în care doi adversari își măsoară forța brațelor este cunoscută tuturor, doar că lumea nu prea se gândește să parieze pe acest sport. Totuși există întreceri de Skanderbeg, mulți sportivi fiind din Albania. Denumirea acestui sport, de altfel, vine de la un patriot albanez care a reușit să mențină independența Albaniei față de turci timp de douăzeci de ani, în secolul al XV-lea.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Sumo
Nouă, europenilor, sumo ne poate părea ușor hazliu, dar există pariuri sportive pentru această disciplină și chiar liste cu cote de pariuri. Cei care știu japoneza și au acces la informații din țara de origine a sumo au un avantaj. Odată ce te-ai familiarizat suficient cu sumo, îți va face plăcere să pariezi.
Quidditch
Ești fan Harry Potter? Atunci știi ce este quidditch – jocul imaginar la care Harry Potter excela. Ceea ce poate nu cunoști la fel de bine este că în 2005 s-a inventat un sport real, inspirat de Quidditch ficțional, din cărțile de succes ale autoarei J. K. Rowling. Mai mult de atât, poți paria pe acest sport! Urmărește Cupa Mondială de Quidditch care are loc la fiecare doi ani din 2012 încoace și împletește fantezia cu realitatea!
Pesapallo
E prima dată când auzi de acest sport? Este de înțeles. Dacă te-am făcut curios, află că Pesapallo este un fel de baseball finlandez, considerat sport național în țara scandinavă. Acest sport, preferat de finlandezi în timpul liber, este popular și în Germania și Australia. Spre deosebire de baseball-ul american, acest sport este jucat pe un teren mai mare și într-un ritm mai alert.
Monociclu montan
Dacă mountain bike și mersul pe monociclu ca acrobație nu erau destul de nebunești, află că cineva s-a gândit să le combine pe cele două și să creeze un sport care presupune mersul cu monociclul... pe teren accidentat. Evenimente de monociclu montan au loc în Statele Unite, Regatul Unit, Australia și Elveția. Ce e mai ciudat e că oameni din toată lumea pariază pe rezultatele competițiilor de mers cu bicicleta cu o singură roată pe cărări de munte.
Piatră, hârtie, foarfece
Poate fi considerat acesta un sport? Nu știm dacă unul din jocurile copilăriei noastre poate fi încadrat în această categorie, dar ce putem spune cu certitudine e că se pariază pe așa ceva. Există ligi și turnee de piatră, hârtie, foarfece în Canada, Statele Unite și Regatul Unit. Se pare că țările vorbitoare de limba engleză au o pasiune deosebită pentru acest joc simplu și amuzant, dar care ține cu sufletul la gură pariori din întreaga lume.
Dorești să pariezi pe un sport popular sau unul mai puțin cunoscut? Verifică Unibet pariuri sportive și vei găsi cu siguranță ceva care să-ți atragă atenția!
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06