La începutul anului 2021, CNN, canalul de televiziune american unde a lucrat pentru 25 de ani anunța că celebrul jurnalist a contractat COVID-19 fiind internat cu o săptămână înainte în spital în Los Angeles. Jurnalistul suferea de diabet de tip 2 şi a cunoscut numeroase complicații, în special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă.
În afara muncii sale jurnalistice, Larry King a fost îndrăgostit de sport, fiind prezent în tribune la mai multe evenimente sportive memorabile de-a lungul vieții sale. După anunțul morții sale, mai multe echipe din sport, organizații și jurnaliști și-au manifestat condoleanțele pe rețelele de socializare.
Alte Sporturi
Cele mai așteptate filme ale finalului de an
23/09/2022 LA 11:04

Cine a fost Larry King, jurnalistul îndrăgostit de sport

Larry King a fost una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari. Preț de 25 de ani, Larry King a prezentat emisiunea "Larry King Live". El a luat interviuri tuturor preşedinţilor americani începând din 1974 şi unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau preşedintele rus, Vladimir Putin, precum şi unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.
Larry King a părăsit CNN în 2010, iar mai apoi a lansat emisiunea "Larry King Now", în 2012, pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia. În vară, el a a avut parte de o tragedie imensă. Doi dintre copiii săi au decedat. Fiul său Andy a murit în urma unui atac de cord la 65 de ani, iar fiica sa Chaia de cancer la 51 de ani.
Alte Sporturi
PERONI NASTRO AZZURRO și ASTON MARTIN prezintă "IL PITSTOP"
12/09/2022 LA 14:51
Alte Sporturi
Cum alegi casa de pariuri din România care ți se potrivește?
30/08/2022 LA 13:08