Pe măsură ce mai mulți oameni cumpără automobile, incidența accidentelor rutiere crește doar zi de zi. Mai mult, oamenii au devenit și mai neglijenți acum. Nu mulți oameni respectă regulile de circulație. În special în orașele mari, există diferite moduri de transport. Mai mult, drumurile devin mai înguste și orașele au devenit mult mai populate. Astfel, accidentele rutiere sunt obligate să se întâmple. Ridici un ziar și vei găsi zilnic cel puțin una sau două știri despre accidentele rutiere. Acestea provoacă pierderi de vieți umane, precum și materiale. Oamenii trebuie să fie mai atenți când sunt pe drum, indiferent din ce mod de transport proveniți. Nici cei de pe jos nu sunt siguri din cauza creșterii acestor incidențe.
În fiecare zi oamenii asistă la accidente în știri, de la rude și chiar cu ochii lor. În lumea dinamică de astăzi, oamenii folosesc lucruri de lux pentru a-și face viața confortabilă. Dacă oamenii doresc să se mute dintr-un loc în altul, ei folosesc mijloacele de transport, cum ar fi autobuzul, metroul etc. Majoritatea oamenilor de clasă înaltă cumpără mașini pentru a merge la birou, pentru scopuri comerciale etc. 1.4 milioane de decese în lume în 2018 din cauza accidentelor de mașină, 68 000 dintre aceștia sunt copii cu vârsta mai mică de 5 ani, toate țările cu venituri ridicate au scăzut rata deceselor și aproximativ cu venituri mici, numărul deceselor este în creștere.
Accidentul este un eveniment neplanificat și nedorit, care ar fi putut fi prevenit dacă circumstanțele care au condus la accident ar fi fost recunoscute și ar fi acționat, înainte de ... În ceea ce privește tipurile de accidente, există două tipuri, primul tip este un accident mic, precum zgârieturile și fără răni, al doilea tip este accidentul puternic cu răni puternice și complet deteriorat. Odată ce mă întorceam acasă de la cumpărături, am asistat la un accident rutier. Eram cu fratele meu și era în jurul orei 19 seara. În mijlocul drumului, am văzut o mulțime care înconjura ceva. Nu eram prea siguri de ceea ce se întâmpla, deoarece primul gând care ne-a venit în minte a fost că probabil a fost o ceartă între doi bărbați. Cu toate acestea, când am ajuns la fața locului, am aflat că a avut loc un accident. După aceea, am ajuns să cunoaștem întreaga poveste.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
Un bărbat traversa drumul când un camion l-a lovit, lăsându-l grav rănit. Bărbatul stătea întins pe pământ sângerând abundent și oamenii cereau o ambulanță. Am chemat imediat ambulanța, dar timpul se epuiza. Prin urmare, un șofer de mașini l-a luat pe bărbatul lovit în mașina sa și s-a repezit la spital. Ulterior, poliția a sosit, deoarece oamenii îl prinseseră pe șofer și îl băteau. După ce au venit polițiștii, l-au prins pe șofer și l-au întrebat despre incident. Mai târziu, am aflat că șoferul era beat. Polițiștii l-au reținut și s-au dus la spital pentru o declarație. Din fericire, șoferul a fost declarat în afara pericolului. Medicii i-au îmbrăcat rănile și au informat că este încă șocat. Acest incident m-a făcut să realizez cât de prețioase sunt viețile noastre. În plus, în ceea ce privește modul în care îl luăm de la sine.
Cu toții trebuie să fim foarte atenți când suntem pe drum, pe jos sau cu o mașină care nu contează. Putem adopta măsuri care să prevină accidentele rutiere. Trebuie să prevenim accidentele rutiere pentru a reduce rata mortalității. În fiecare an, mii de oameni își pierd viața din cauza accidentelor rutiere. Copiii trebuie învățați de la o vârstă fragedă despre regulile de circulație. Ei trebuie învățați valoarea vieții și cum o pot proteja. Mai mult, guvernul trebuie să adopte legi mai stricte pentru persoanele care nu respectă regulile de circulație. Trebuie să amendeze puternic oamenii sau să ia măsuri stricte atunci când sunt găsiți vinovați de încălcarea acestor legi, indiferent de sex. În mod similar, părinții trebuie să dea un exemplu celor mai tineri prin faptul că nu folosesc telefoanele în timp ce conduc. De asemenea, trebuie să poarte întotdeauna căștile și centurile de siguranță pentru a evita șansele unui accident.
Când mașina dumneavoastră este deteriorată în urma unui accident sau a unei coliziuni, doriți ca aceasta să fie reparată și să revină pe drum cât mai curând posibil, cu piese auto de calitate de preferat. Deci, unde ar trebui să vă reparați vehiculul și cum funcționează magazinul auto cu compania dumneavoastră de asigurări? Cunoașterea opțiunilor dumneavoastră vă poate ajuta să navigați mai bine în proces. Proces simplificat de reparații și plăți. Asigurătorul dumneavoastră și atelierul de reparații directe din zona dumneavoastră pot avea un proces de reparații și plăți simplificat, care reduce documentele și economisește timp standarde de calitate. Atelierele de reparații auto recomandate de asigurătorul dumneavoastră, sunt verificate în prealabil pentru a vă asigura că îndeplinesc anumite standarde de calitate. Garanții. De obicei, un atelier de caroserie poate emite garanții de un sau doi ani pentru lucrările lor de reparații.
Însă, atunci când lucrați cu un magazin preferat de asigurător, asigurătorul dumneavoastră poate garanta manopera magazinului și poate extinde garanții pentru lucrările de reparații ale acestora atât timp cât dețineți mașina. În plus, atunci când asigurătorul garantează lucrarea, veți avea acces la rețeaua națională de ateliere de caroserii, în cazul în care va trebui vreodată să beneficiați de garanție. Ghișee unice. Unele programe de reparații directe oferă chiar „ghișee unice”, unde vă puteți duce mașina într-o singură locație pentru a obține o estimare de asigurare, puteți repara mașina cu piese auto originale sau after market și chiar puteți ridica o mașină de închiriat. Acest tip de magazin este menit să vă ajute să economisiți timp prin reducerea numărului de pași pe care trebuie să îi parcurgeți în timpul procesului de revendicare. Reparații prioritare. Deoarece au un acord cu asigurătorul dvs., magazinele din rețeaua de reparații directe pot oferi tratament preferat atunci când veniți cu o cerere de asigurare. Aceasta înseamnă că reparațiile vehiculului dvs. sunt prioritare, astfel încât să puteți readuce mașina pe drum rapid
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04