Colaborarea vine natural, după multe incursiuni ale vampirului Vlad (simbolul Vlad Cazino) în lumea stand-up comedy. Acest sector de divertisment modern foarte apreciat de publicul tânăr, dinamic din România, este astfel sprijinit în mod consecvent de Vlad Cazino. Parteneriatul cu Micutzu se alătură colaborării cu actorul Cătălin Bordea și altor acțiuni în zona de stand-up comedy derulate în ultima perioadă.
https://i.eurosport.com/2021/05/13/3131551.jpg
Noul pas vine ca un angajament în plus al brandului Vlad Cazino pentru divertismentul de calitate oferit publicului său, nu doar online, ci și offline. După ce în ultimii ani a sprijinit inclusiv atmosfera de festival prin asocierea cu evenimente muzicale de top, Vlad Cazino s-a implicat în crearea de conținut real de divertisment în sectorul de stand-up comedy.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
ACUM O ZI
Parteneriatul cu Cătălin Bordea nu a fost doar unul de imagine generală, ci a inclusiv această parte de conținut în mod activ, de exemplu primul roast battle din lumea cazino online, cu un personaj animat (vampirul Vlad) pe o scenă de stand-up comedy alături de un actor consacrat. Conform oficialilor Vlad Cazino, Micutzu va fi implicat alături de cazinoul online inclusiv în diverse proiecte de CSR. În plus, se va marca debutul lui Vlad în "lumea reală", în spoturile brandului, precum și un nou approach către divertismentul Vlad Cazino.
"Colaborarea noastră cu Cătălin Bordea, inedită pentru un brand din sectorul de jocuri de noroc online, a fost foarte bine primită atât de către fanii Vlad Cazino, precum și de către fanii celebrului nostru partener. Avem valori comune, promovăm divertismentul de calitate și experiențele trăite din plin, online și offline. Am deschis noi drumuri în zona de stand-up comedy, precum primul roast battle între un personaj animat (Vampirul Vlad) și un actor român de stand-up comedy.
Acum, îl avem și pe Micutzu în echipa noastră, ca brand ambasador, și țintim foarte sus, cu noi acțiuni inovatoare. Ne dorim întărirea brandului Vlad Cazino pe zona de divertisment rafinat, modern, de calitate, dar și focus sporit pe zona de Responsible gambling", explică reprezentanții deja celebrului cazino online românesc.
https://i.eurosport.com/2021/05/13/3131553.png
Cazinoul online cu un concept 100% românesc, bazat pe forța unui grup internațional de top în domeniul jocurilor de noroc, Kindred Group, continuă astfel să surprindă în mod plăcut audiența sa. Dincolo de oferta concretă de jocuri de cazino (sloturi, jocuri de masă, inclusiv live casino), Vlad Cazino propune concursuri inedite și o abordare de marketing care produce în mod real divertisment autentic, online și offline, extra beneficii pentru toți românii dornici de astfel de resurse de calitate în timpul liber. Merită amintită în acest context actuala campanie promoțională de pe vladcazino.ro unde jocurile la sloturi și live cazino oferă participanților tichete pentru trageri la sorți în cadrul cărora se pot câștiga inclusiv lingouri de aur!
Succesul Vlad Cazino în România este demonstrat și prin performanța financiară la nivelul companiei care deține acest brand - Kindred Group. În cel mai recent raport, cu privire la rezultate din primul trimestru al anului 2021, Kindred Group subliniază faptul că România a fost cel mai mare contribuitor din Europa de Est la creșterea din această perioadă, cu ambele branduri de pe piața locală - Vlad Cazino și Unibet. Numărul de clienți activi și câștigurile financiare ale Vlad Cazino în T1, 2021 au fost mai mult decât duble decât cele consemnate în primele 3 luni ale anului anterior.
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06
Alte Sporturi
Messi, cele mai mari câştiguri din sport în ultimul an. Locul 1 din 2021 nu mai intră în TOP 10
13/05/2022 LA 08:29