Există multe sporturi pe care poți paria, fiecare cu numeroase opțiuni. Chiar dacă doar unele sunt preferatele tale, este bine să cunoști cât mai mult despre toate posibilitățile de betting. Astfel, ai alternative suplimentare de câștig și poți obține sume mai mari, dacă pronosticul tău se dovedește corect. Descoperă în continuare care sunt cele mai profitabile pariuri online.

Pariuri pe număr de puncte sau goluri

Orice sport are un anumit sistem de cuantificare a diferenței de valoare, reprezentat de scor. Fotbalul, handbalul și hocheiul se joacă pe goluri, dar multe alte sporturi, ca tenisul, baschetul sau voleiul, au puncte. De exemplu, la fotbal se pariază frecvent pe pariuri de genul peste/sub 2.5 goluri. Pariul de peste 2.5 presupune marcarea a minim 3 goluri, iar cel de sub 2.5 marcarea a 1, 2 sau a niciunui gol. De obicei, cotele pentru aceste opțiuni de pariere sunt destul de apropiate, de aceea și atrag atâția pariori.
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
IERI LA 11:06
În schimb, la hochei linia medie de goluri la hochei este de 5.5. Aici opțiunea de peste 5.5 presupune înscrierea de cel puțin 6 goluri, indiferent de echipă, iar cea de sub linie presupune înscrierea de cel mult 5. Bineînțeles, poți paria și pe alte linii de puncte, atât la fotbal, cât și la hochei, ca 3.5, 4.5 sau 1.5.

Pariu la rezultat

Pariul la rezultat este cel mai popular, dar se poate dovedi și profitabil. Oricâte opțiuni de beturi există la o agenție, acesta rămâne preferatul. La sporturile la care există și posibilitatea unui egal, opțiunile sunt de 1, X și 2. La cele unde remiza este imposibilă, poți paria doar pe 1 și 2. La cele cu 3 variante există și posibilitatea de a paria 1X sau X2, pentru șanse crescute de reușită. Bineînțeles, și cotele acestor opțiuni sunt mai reduse. Totuși, dacă faci un bilet inteligent, în care combini câteva pariuri cu 1X și X2 și altele simple ori cu alte opțiuni, poți crește câștigul probabil.

Handicap asiatic

Este unul dintre pariurile preferate ale celor care îndrăgesc flexibilitatea. Acest tip de pariu sportiv te ajută să personalizezi biletele cum vrei, ceea ce aduce noi posibilități de profit. Practic, adaugi un handicap fictiv unei echipe. Pare simplu, dar pentru a-l folosi inteligent trebuie să știi să-l folosești. Este indicat să pariezi pe handicapuri asiatice la meciuri dezechilibrate. Forma pe care o are această opțiune este de +/- x.5 sau +/- x. De exemplu, De exemplu, dacă favorita are o cotă mică, poți alege un handicap de +1 pentru ea. Dacă echipa câștigă sau face egal, pariul este câștigător. Dacă pierde la un gol, miza este rambursată. Dacă pierde la 2 sau mai multe goluri, pierzi suma.

Pariu pe scor corect

Pronosticarea scorului de la final sau dintr-un anumit interval nu este un lucru ușor. Însă acest lucru este și motivul pentru care pot fi foarte profitabile. Studiază forma și statisticile jucătorilor și întâlnirile anterioare. La fotbal, unele echipe marchează rapid și conduc cel puțin un anumit timp cu 1-0. Unele confruntări dintre anumiți tenismeni se termină aproape mereu cu același scor. Pariul pe scor corect este riscant, dar poate fi ofertant.
Pariurile online reprezintă un hobby care uneori îți poate aduce câștiguri. Nu urmări însă banii, ci distracția. Pariază responsabil și ține cont de recomandările noastre.
Alte Sporturi
Messi, cele mai mari câştiguri din sport în ultimul an. Locul 1 din 2021 nu mai intră în TOP 10
13/05/2022 LA 08:29
Alte Sporturi
Care sunt domeniile, în afară de sport, care pot beneficia de tehnologia VR astăzi?
10/05/2022 LA 09:13