În rândul atleților și a sportivilor de performanță, proteine și izolate proteice precum cele ce stau sub semnătura Body Line sunt un reper. Înainte de toate trebuie să primeze calitatea, iar un astfel de izolat proteic se regăsește și în magazinul online bodyline.ro.

Whey protein, pentru antrenamente intense

Izolat proteic din zer, un astfel de produs se distinge prin faptul că este o proteină puternică, ce ajută la construirea mușchilor și la recuperarea lor. În varianta de la Body Line, acesta conține proteine WHEY și include toți aminoacizii esențiali și ramificați - cunoscuți ca bcaa - de care au nevoie mușchii pentru a crește.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
ACUM 16 ORE
Ce recomandă consumul de izolat proteic ce provine dintr-o sursă de încredere pentru susținerea antrenamentelor sportive? Este vorba despre compoziția excepțională de aminoacizi și totodată de beneficiile superioare rezultate în mod natural din proteina din zer.
Astfel, Whey Protein Isolate devine o alegere excelentă prin conținutul bogat de proteine care va completa dieta, facilitând astfel satisfacerea necesităților zilnice de proteine. Prin faptul că este caracterizat de o absorbție rapidă, acesta favorizează o construire și recuperare eficientă a mușchilor.
În ceea ce privește consumul său, un shake obținut din această substanță poate fi consumat fie înainte, fie după antrenamente, respectiv și înainte și după. Constituie un susținător de încredere indiferent de tipul de antrenament efectuat.
Care sunt beneficiile extra de care se bucură cei care au în vedere administrarea unui astfel de supliment nutritiv?
  • în timpul antrenamentelor de rezistență, pudra proteică din zer poate constitui un ajutor de bază în menținerea masei corporale slabe, dar și în ceea ce privește creșterea rezistenței.
  • contribuie în mod eficient la creșterea masei musculare
  • oferă o refacere musculară mai rapidă
  • scade semnificativ timpul de recuperare post antrenament
  • caloriile sunt arse mai bine, deci crește rata metabolismului bazal
  • scade catabolizarea musculară de după antrenament
De asemenea, acest izolat este un produs cu cel puțin 90% proteine ce includ și BCAA de care au nevoie mușchii pentru a crește. Sunt rezultatul microfiltrării cu flux încrucișat, o manieră de a produce pulbere de proteine dintr-o soluție apoasă. Procentele de carbohidrați și grăsimi în cazul acestora pot fi și de sub 1%. Cert este că proprietățile imunitare ale zerului sunt păstrate intacte.
Bineînțeles, pentru ca organismul și mușchii să beneficieze de toate aceste beneficii este important ca antrenamentele să fie efectuate la intensitate mare, responsabil, implicat. Numai prin administrarea proteinelor din zer, adică fără a depune efot fizic, rezultatele nu vor consta în mușchi bine definiți. Cei interesați pot accesa bodyline.ro pentru a descoperi produse de calitate înaltă, pentru ca planul lor de a realiza antrenamente sportive mai eficiente să dea roade.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04