Mai întâi vrem să vă mulțumim tuturor pentru susținerea arătată pe tot parcursul acestor luni de carantină, când calendarul sportiv a fost decimat. Vrem să umplem golul lăsat și să trăim sportul cu un conținut creativ, distractiv și captivant. Apreciem că ați rămas alături de noi în tot acest timp.
Iar acum, ei bine, sportul s-a întors. Și în ce fel! Trebuie să recunoaștem că nu în modul pe care îl experimentăm de obicei. Cine s-ar fi gândit că ne vom bucura de un singur meci de Champions League în fazele eliminatorii ale competiției, în Portugalia, sau de pregătirea pentru un turneu Roland Garros organizat în luna septembrie? Cine ar fi crezut că vom vedea tot sezonul de ciclism mutat în toamnă, iar Vuelta să se încheie pe 8 noiembrie?
Va fi puțin… diferit. Dar sclipitor. Aceasta este pasiunea noastră și, dacă datele competițiilor se schimbă, și chiar dacă nu vor fi fani prezenți să urmărească întrecerile, poveștile care ne interesează, intensitatea care ne captează atenția și iubirea pe care o avem pentru sport nu vor dispărea niciodată.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
ACUM 6 ORE
Lucrurile se vor simți puțin diferit, dar uimitor, și pe platformele Eurosport, de asemenea. Pentru că așa cum sportul revine în mare stil, așa vom proceda și noi. Cu un site, aplicație și stil noi. Cel mai important, vom aduce sportul live în centrul conținutului nostru, prin integrarea videoclipurilor noastre live într-un mod modern, oferindu-vă o experiență nouă, fantastică, și chiar mai multe modalități de a vă bucura de evenimentele preferate pe măsură ce reapar în calendarul competițional.
Dacă sunteți utilizatori web, veți vedea câteva schimbări mari în următoarele zile. Dacă folosiți cu precădere aplicația noastră de mobil, atunci veți vedea schimbările în luna septembrie. Suntem încrezători că veți îndrăgi ce avem de oferit, dar știm că modificări de acest fel nu sunt îmbrățișate de toată lumea, așa că de abia așteptăm să primim mesajele voastre. Vom reveni cu răspunsuri și ne vom asigura că îmbunătățirile vor continua așa cum și noi continuăm să iubim ceea ce facem.
De abia așteptăm să vă arătăm noua nostră imagine, noile noastre caracteristici și noua funcționalitate, asigurându-ne că rămânem destinația voastră preferată pe tot parcursul toamnei, o toamnă pe care nu credeam că o vom experimenta în acest fel vreodată.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06