Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu sunteți familiarizați cu conceptul de realitate virtuală (Virtual Reality, VR), acesta este termenul folosit pentru a descrie un mediu artificial generat de computer cu care un utilizator uman poate interacționa, prin intermediul unui echipament tip cască/ochelari, sau în care se poate ,,scufunda” pentru a explora o lume virtuală.
Iată care sunt unele dintre sectoarele principale în care realitatea virtuală este deja implementată:

Realitatea virtuală și aplicațiile în industria auto

Alte Sporturi
Sfaturi importante de care să țineți cont dacă vă doriți o gradină perfectă
30/06/2022 LA 11:31
Realitatea virtuală le permite inginerilor și designerilor de mașini să experimenteze cu ușurință cu construcția unui vehicul înainte de a pune în funcțiune prototipuri scumpe. Companii mari folosesc deja realitatea virtuală de ani în fazele timpurii de proiectare și testare pentru a verifica impactul designului vizual și înainte de a investi în fabricarea efectivă a autovehiculelor. Prin aplicațiile dedicate industriei auto, realitatea virtuală facilitează economii consistente.

Jocurile de noroc cu realitate virtuală

Special pentru jocurile de noroc, a fost dezvoltată aplicația Pokerstars VR. Aceasta funcționează ca un cazino adevărat, unde se poate interacționa cu alți jucători și se poate opta în a juca împotriva computerului sau a altor adversari.
Pentru utilizatorii care încă preferă varianta online standard de cazino online, există numeroase platforme care oferă o gamă extrem de variată de jocuri. Utilizatorii pot selecta jocuri de poker, blackjack, roulette sau multe altele, amânând o vreme experiența realității virtuale, care continuă să inoveze și în acest domeniu.

Arhitectura în realitatea virtuală

Realitatea virtuală schimbă treptat modul în care arhitecții proiectează și face posibil să vedem nu doar cum va arăta o clădire sau un spațiu, ci și cum se va simți.
Arhitecții folosesc modele 3D de ani de zile, dar utilizarea instrumentelor imersive le permite să înțeleagă și să exploreze spațiul la cel mai profund nivel posibil. Există deja inclusiv emisiuni pe canale de specialitate în care arhitecții prezintă proiecte proprietarilor de case în VR, înainte ca acestea să fie construite în realitate.

Realitatea virtuală în turism

Nu este greu de imaginat felul în care aplicații de realitate virtuală poate stimula interesul turiștilor. Ținuturi îndepărtate pot fi vizitate frecvent de doritori, prin intermediul realității virtuale. Acest gen de tururi virtuale, a prins amploare în ultimii doi ani.

Piața imobiliară este mai atractivă în realitatea virtuală

O informare completă sau o vizită de evaluare pre-vânzare sunt esențiale înainte de a investi într-o proprietate imobiliară. Cu suportul realității virtuale, se economisește timp mult de către potențialii clienți care pot vizualiza și compara diverse proprietăți înainte de a cumpăra ceva.
De la sănătate, la industria imobiliară, cea de recrutare sau educație, sunt numeroase sectoarele care utilizează deja realitatea virtuală și se dezvoltă în această direcție. Desigur că, dacă sunteți interesați de această tendință, veți putea accesa noi informații în fiecare zi, pentru că viteza cu care are loc inovarea este foarte mare.
Alte Sporturi
Cele mai comune moduri prin care jucătorii au încercat să trișeze la cazino
29/06/2022 LA 11:10
Alte Sporturi
Sfaturi pentru a deveni un parior mai bun
17/06/2022 LA 14:54