Yogi Berra a spus acest lucru: „Nouăzeci la sută din joc este pe jumătate mental”. Ceea ce poate face o carte bună pentru mentalitatea ta este echivalent cu ceea ce poate face o alimentație bună performanței tale fizice. Acest lucru este știut și de specialiștii de la Cumparcarti.ro - anticariat care cumpără cărți vechi din orice domeniu.
Motivele pentru care un anticariat cumpără cărți vechi
Când vine vorba de corelația pozitivă dintre lectură și performanță sportivă, iată ce trebuie să ai în vedere:
Alte Sporturi
Cazinoul MrBit dă startul distracției la Cupa Mondială din Qatar
IERI LA 09:51
Cărțile te ajută să înțelegi mai bine sportul
Cărțile sportive te ajută să faci o scufundare profundă în viața jucătorilor, antrenorilor și legendelor preferate prin biografii clasice, memorii sau chiar manuale de joc. Un alt mod excelent de a experimenta sportul tău preferat este cu ajutorul cărților sportive.
Cărțile vechi sportive oferă perspectivă noilor sportivi
Când găsești o idee, amintire sau emoție scrisă de un străin care rezonează cu propria ta poveste, câștigi perspectivă. „Dacă cineva a reușit înainte, de ce nu aș puteași eu?”. Poveștile te ajută să accepți provocările cu rezistență. Abilitatea de a pune lucrurile în perspectivă te ajută să-ți dai seama că luptele și frustrările, pe care le-ai putea avea ca sportiv începător, sunt frecvente.
Învățarea cu ajutorul cărților
Odată ce realizezi că provocările tale nu sunt atât de diferite, este important să înveți modul în care alții au depășit obstacolele din viața lor. O carte poate răspunde la multe dintre întrebările pe care poate nu-ți dai seama că le ai:
  • Cum să rămâi motivat
  • Cum transformi frustrările în energie
  • Cum faci fațăeșecului
Ceea ce faci când nu este nimeni în jurul tău este ceea ce-ți va determina în cele din urmă succesul. Excelența în sport vine de la un anumit caracter și perseverență - lucru de care sportivii de performanță sunt conștienți. Sunt zile în care mintea ta va rătăci mai mult decât de obicei, fără să te lase să te concentrezi.
Obținerea unui sentiment de perspectivă, învățarea a ceea ce îi face pe jucătorii mari să fie grozavi și amintirea de ce facem ceea ce facem: acestea sunt doze mici de inspirație de care au nevoie toți sportivii, în mod regulat.
Daca de-a lungul timpului ai citit cărți din sfera sportivă iar acum nu-ți mai sunt utile, le poți vinde anticariatului CumparCarti.ro - un anticariat care cumpărăcărți vechi din orice domeniu. Dacă ai colecții de cărți, nu doar sportive, ci și beletristică, de știință, religioase sau de dezvoltare personală pe care vrei să le vinzi, tot ce trebuie să faci este să contactezi anticariatul. Biblioteca ta va fi aerisită și pregătită pentru alte titluri, iar banii pentru cărțile vândute îi primești pe loc, cash.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02