Da, există și posibilitatea de a locui în chirie, însă, pe termen lung nu este deloc convenabil. În plus, într-o astfel de situație nu aveți libertatea de a face ce doriți din locuința respectivă pentru că defapt nu vă aparține.
Iată câteva dintre cele mai importante motive pentru care este mai bine să aveți o locuință personală:
Vă puteți crea o locuință de vis
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
IERI LA 11:06
Proprietarii de case sau apartamente nu permit chiriașilor să realizeze modificări importante la interior sau dacă sunt permise, chiriașii suportă de regulă toate cheltuielile, bani care sunt practic pierduți în momentul plecării. Când dețineti propria casă, aveți libertate de creație deplină – puteți decide după propriile gusturi cum să renovați, să mobilați și să utilați locuința, exact după bunul plac, fără nici un fel de barieră. În plus, pe lângă faptul că aveți posibilitatea de a vă crea o locuință perfectă după propriile nevoi, îmbunătățirile aduse au și un important rol de creștere a valorii unei proprietății. În plus, având în vedere că discutăm despre o casă care are și un spațiu măricel în curte, puteți amplasa afară inclusiv o pisina care este perfectă pe timp de vară.
Aveți mai mult control asupra costurilor
Atunci când închiriați, proprietarul poate decide să vă majoreze chiria și vă puteți trezi în situația în care nu aveți decât să acceptați acest fapt dacă nu găsiți o altă ofertă mai convenabilă și într-un timp mai scurt. Dacă aveți propria locuință, singurele cheltuieli lunare vor fi cele pentru utilități, caz în care veți plăti exact atât cât ați consumat.
Puteți să vă stabiliți propriile reguli ale casei
Când închiriati o casă, în mod categoric trebuie să respectați anumite cerințe date de proprietar, cerințe cu care în unele cazuri probabil nu veți fi de acord. Acest lucru ar putea însemna că nu puteți avea animale de companie sau nu puteți face modificări semnificative de decor ori că nu veți putea chema prietenii la un grătar de teama că ați putea deranja vecinii și proprietarul se poate supară pe dumneavoastră. Ei bine, dacă aveți propria locuință, sunteți liberi să faceți ce doriți, bineînțeles în limita bunului simt, deoarece casa vă aparține și nu vă este impusă nici un fel de barieră. În acest caz, puteți stabili regulile după bunul plac - prin urmare, iar dacă doriți să aveți animale de companie, puteți, și dacă doriți să atașați mai multe tablouri pe pereți să să chemați prietenii pentru a vă sărbătorii ziua de naștere, o puteți face fără nici un fel de grijă.
Este important să aveți un loc pe care să îl puteți numi „acasă”
Pentru multe persoane poate nu părea un aspect atât de important, însă, pentru dumneavoastră, „acasă” poate părea mai mult decât un simplu acoperiș deasupra capului, chiar dacă este oarecum eteric, pentru că este doar un sentiment. Când dețineti o locuință proprie, chiar o puteți numi „acasă”. Cu siguranță vă veți simți mult mai bine psihic și sufletește și veți vi cuprinși de acel sentiment special și satisfăcător în momentul în care, după o zi lungă de muncă, vă veți întoarce „acasă”.
Stabilitate
Toată lumea ajunge mai devreme sau mai târziu, în punctul în care își dorește stabilitate în viața lor. Deținerea propriei case oferă o astfel de stabilitate, pentru simplul fapt că este un loc în care vă veți putea întoarce mereu și pe care îl puteți numi, precum la punctul anterior, „acasă”, indiferent de cât și unde ați fost plecați.
Acestea sunt câteva dintre cele mai importante avantaje pentru care este important să aveți propria locuință. Totuși, oricât de mult ne-am dori cu toții o casa doar a noastră, din punct de vedere financiar lucrurile sunt destul de complicate. Majoritatea fie locuim cu părinții o perioadă mai lungă de timp, fie locuim cu chirie până când putem strânge o anumită sumă de bani.
Totuși, pentru cei care își doresc mai repede să se mute în propria casa dar au un buget limitat, o soluție excelentă și populară în străinătate dar care prinde din ce în ce mai mult și la noi, poate fi reprezentată de acele case din containere.
Casele din containere oferă că prim avantaj, un preț de achiziție scăzut. Un al doilea avantaj important al locuințelor din conținere, se refera la faptul că oferă o modularitate excelentă. Puteți avea unul sau mai multe containere la dispoziție și le veți putea modifica după bunul plac, astfel încât să obțineți soluția perfectă. Totuși, este important să știți faptul că, aveți nevoie de ajutor specializat daca vă doriți un rezultat trainic, iar răspunsul îl puteți găsi la numai un simplu click distanță.
Ridicarea unei case din containere este rapidă, iar tot ce tine de o locuință convențională este turnarea unei fundații și stabilirea traseelor pentru apă, pentru canalizare sau pentru sistemul electric. După ce structura a fost ridicată, finisajele sunt ușor de aplicat și le veți putea aplica după bunul plac. Puteți chiar să lașați pereții exteriori exact așa cum sunt, totul la vedere, în cazul în care nu aveți timp sau bugetul necesar pentru moment, iar ploia, zăpada, soarele, vântul, nu vor afecta sub nici o formă construcția. O casă din containere poate fi la fel de bună în ceea ce privește eficiența energetică, aici fiind mai degrabă vorba despre materialele izolante utilizate ulterior.
O casa din containere poate fi o opțiune extrem de avajoasa și de viitor, indiferent că vă doriți o locuință mică și modestă în dimensiuni sau una cu mai multe camere pentru o familie numeroasă.
Alte Sporturi
Messi, cele mai mari câştiguri din sport în ultimul an. Locul 1 din 2021 nu mai intră în TOP 10
13/05/2022 LA 08:29
Alte Sporturi
Care sunt domeniile, în afară de sport, care pot beneficia de tehnologia VR astăzi?
10/05/2022 LA 09:13