Întotdeauna vedem la sala de fitness din ce în ce mai mulți oameni cu telefonul în mână care își fac selfie-uri sau rămân captivați de culori și lumină. Atunci când alergați vă puteți face viața mai ușoară doar prin folosirea unor mici accesorii pentru sport și fitness.
De exemplu, dacă trebuie neapărat să purtați telefonul după voi, îl puteți pune într-o husă ce se prinde de încheietură, sau chiar într-o borsetă special concepută pentru astfel de activități. De asemenea, aceste huse vă scapă de grija telefonului, folosindu-l doar în situații importante, precum preluarea unui apel, deși... avem propuneri și pentru acest subiect. Puteți folosi o pereche de căști bluetooth ce se vor fixa foarte bine în ureche, datorită designului ergonomic și faptului că sunt unite printr-un cablu ce oferă siguranță în plus. Totodată, acestea sunt rezistente la transpirație și pot avea o mulțime de funcții inteligente, de la rolul principal, cel de a asculta muzică și a vă destinde în timp ce alergați, la preluarea apelurilor fără să vă afecteze exercițiile sau la discuția cu asistentul vocal al telefonului prin care puteți să-I cereți să citească notificările, să răspundă la mesaje și multe altele. Acestea au și funcție de anulare a zgomotului de fond pentru a pune accent pe calitatea sunetului sau chiar de a-l amplifica atunci când e nevoie să auziți traficul sau pe cei din jur, fără să fie nevoie să le dați jos.
Situațiile se aplică și în cazul unei plimbări cu bicicleta, când doriți să petreceți timp pedalând, dar în același timp trebuie să fiți atenți la trafic. În situația de față există posibilitatea montării telefonului în prinderi pe ghidon pentru a vedea și ecranul, dacă aveți nevoie, putând folosi chiar și aplicații de navigație.
Alte Sporturi
Cazinoul MrBit dă startul distracției la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 11 ORE
Smartwatch-urile pot să fie și ele utile în majoritatea activităților sportive, acestea având senzori ce vă pot ajuta să țineți o evidență a numărului de pași făcuți, a pulsului, a distanței parcuse sau a duratei sesiunii de alergare. De asemenea, uneori puteți elimina total telefonul, ceasurile inteligente nou lansate având e-sim, putând prelua apeluri și mesaje, fără să aibă telefonul în apropiere. Acestea se pot împerechea cu o pereche de căști bluetooth și puteți reda muzică direct de pe ceas.
Există o mulțime de metode să faceți sport, fără să fie nevoie să renunțați la tehnologie, dacă vedeți că uneori vă ține pe loc. Puteți îmbina utilul cu plăcutul.
Voi ce alte gadgeturi folosiți atunci când faceți sport?
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02