Evenimentele sportive în direct sunt o atracție uriașă pentru abonații prin cablu, dar puteți obține același conținut, dacă nu mult mai calitativ, de la un serviciu de streaming live. Deși unele servicii de streaming video includ emisiuni ocazionale de comentarii sportive, cele mai bune opțiuni pentru fanaticii sportului sunt serviciile care oferă transmisiuni de evenimente din rețelele locale, naționale și internaționale.
În acest articol, vă vom ajuta să alegeți cel mai bun serviciu de streaming sportiv. Vom analiza cele mai populare site-uri de streaming sportiv și vom încerca să vă ajutăm să luați o decizie.

Servicii de streaming pentru evenimente sportive

Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Înainte de a aborda opțiunile și prețurile, fiți conștienți de regulile de întrerupere a fiecărei ligi, în plus față de regulile despre jocurile difuzate pe rețelele naționale.
Rețelele sportive regionale reprezintă o altă provocare. Asigurați-vă că jocurile echipei dumneavoastră vor fi disponibile pe orice serviciu de streaming pe care îl alegeți.
Atunci când selectați un serviciu de streaming pentru sport, există o mulțime de factori de luat în considerare. Cei mai importanți factori includ calitatea transmisiunii, numărul de canale disponibile și opțiunile de preț disponibile. Pe lângă aceste considerații, este important să știi ce sport vrei să urmărești. Probabil că îți vei dori un serviciu care să ofere liga sau sporturile pe care le urmărești cel mai mult, iar unele dintre aceste servicii oferă și canale de nișă pentru interese mai specifice.
De asemenea, nu putem sublinia suficient cât de important este să vă protejați cu un VPN (Virtual Private Network) înainte de a vizita aceste site-uri. Acest lucru vă va ascunde activitățile de streaming și vă va proteja de operatorii de site-uri web, hackeri și ISP-ul dumneavoastră. Pentru a naviga în siguranță pe orice transmisiune în direct, vă recomandăm să folosiți un VeePN pentru a asigura o securitate maximă.

Care serviciu de streaming este cel mai bun pentru sporturile live?

Când vine vorba de servicii de streaming pentru sport, cel „cel mai bun” va fi diferit pentru fiecare fan. Dar pentru a-l găsi pe cel mai bun pentru tine, vei dori să iei în considerare cât poți cheltui, care canale de sport sunt cele mai importante și dacă vrei canale suplimentare.
Așadar, iată primele 5 alegeri ale noastre pentru cele mai bune platforme de streaming pentru sport:
1.FuboTV
FuboTV oferă atât conținut live, cât și la cerere, inclusiv o selecție de canale sportive, ligi și evenimente de vârf în industrie. FuboTV oferă patru pachete: Starter, Pro, Elite și Latino Quarterly. Pachetul Starter costă 64,99 USD pe lună cu peste 100 de canale, inclusiv FS-SW, NBCSN, NFL Network și NBA TV. Acest pachet include tot ce aveți nevoie pentru a viziona sporturi în direct pe televizoare oriunde în casă sau pe dispozitive mobile. De asemenea, puteți adăuga pachetul Sports Plus pentru 10,99 USD pe lună și puteți avea acces la alte programe sportive precum NFL RedZone, NBA TV, NHL Network și alte 20 de canale sportive profesionale și colegiale.
2. Sling TV
Sling TV este un serviciu de streaming live care oferă două pachete de bază. Pachetul Sling Orange TV include acces la peste 30 de canale pentru 30 USD pe lună, inclusiv ESPN, CNN și Disney Channel. De asemenea, puteți alege pachetul Sling Orange+Blue pentru 45 USD pe lună, care oferă peste 50 de canale sportive populare.
3.YouTube TV
YouTube TV vă oferă acces la canale sportive populare precum ESPN, ESPN-2, ACCN și alte rețele sportive regionale. Puteți să vă abonați la YouTube TV pentru 65 USD pe lună și să transmiteți în flux sporturi în direct pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil, precum și să le vizionați acasă cu Chromecast.
https://i.eurosport.com/2022/01/28/3298899.png
4.Hulu
Hulu TV acoperă canale sportive majore precum NBC Sports, ESPN și multe altele. Puteți obține acces la serviciu pentru 65 USD pe lună, care vă oferă fluxuri TV în direct de peste 50 de canale, precum și conținut la cerere de la rețele precum ABC, NBC și FOX.
5.ESPN+
ESPN+ oferă o mulțime de sport și conținut la cerere pentru doar 6 USD pe lună. Puteți urmări sporturi în direct și conținut la cerere de la rețele ESPN precum MLB, NFL și multe altele, precum și să transmiteți în flux ligi europene de fotbal precum La Liga; Ligue Un, și Serie A. Este cea mai accesibilă opțiune de pe lista noastră.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06