Western-urile spun povești care sunt plasate în principal în a doua jumătate a secolului al XIX-lea în Vechiul Vest american. Bineînțeles, acestea se concentrează adesea pe viețile cowboy-ilor nomazi. Alte caracteristici ale acestora includ toate imaginile din acest gen, cum ar fi pălăriile Stetson, cizmele de cowboy și pintenii. Și nu uitați de nativii americani, de bandiți și de alte personaje din acest sector. Ca atare, veți descoperi că mai mulți dezvoltatori au adus jocuri ca la aparate cu această temă. Iar aici, am găsit cele mai bune jocuri de păcănele din genul Western pe care le puteți juca. Dacă ți-ai spus ”vreau sa fac bani urgent”, sloturile probabil nu te vor ajuta, dar există alte metode care o pot face!

Western Belles

Western-urile nu se rezumă doar la bărbați, iar IGT dovedește acest lucru cu oferta Western Belles. Având în spate o coloană sonoră foarte potrivită și cinci role, este un joc minunat de jucat. Pictogramele de pe role prezintă câteva fete-cowboy diferite. Între timp, există adăugirile obișnuite A, K, Q, J, J, 10 și 9. Mai mult decât atât, veți găsi un Stetson și câteva cizme de cowboy pe role, de asemenea. La fel ca în multe alte jocuri, Western Belles are propriul său simbol wild. Aceasta este frumoasa cu ținuta roșie pe ea și, ca wild, va înlocui orice alt simbol de pe role. Singura excepție este pictograma bonus. Ca pictogramă de personaj wild, ea apare ca o stivă. Un wild suplimentar este disponibil pe role sub forma unei amprente de sărut de ruj. Există, de asemenea, un wild suplimentar sub forma doamnei în alb. Fiecare dintre aceste wild-uri de stivă oferă, de asemenea, funcția Wild Reel Feature. Și nu uitați nici de pictograma bonus a jocului. Apărând doar pe rolele doi, trei și patru, acesta va plăti dublu pariul tău. În plus, vă acordă cinci rotiri gratuite ale rolelor. RTP: 96,32%.
Alte Sporturi
Sfaturi importante de care să țineți cont dacă vă doriți o gradină perfectă
IERI LA 11:31
https://i.eurosport.com/2022/05/16/3373706.jpg

Cowboy Treasure

Dacă ești în căutarea unui joc de păcănele cu un pic mai mult entuziasm, Cowboy Treasure de la Play'n Go ar putea fi cel potrivit pentru tine. Acesta încorporează o grafică de o calitate excepțională, precum și o piesă muzicală perfect adaptată pentru coloana sonoră. A, K, Q și J există pe role ca pictograme inițiale, în timp ce alte șase pictograme li se alătură. Acestea vin sub forma unui whisky turnat, a unui cal negru și a unui cufăr cu comori pentru început. Celelalte trei sunt un tren fugar și doi cowboy diferiți.
Desigur, ca toate celelalte sloturi de pe această listă, Cowboy Treasure oferă o pictogramă wild. Aceasta este sub forma insignei șerifului. Aceasta va ține loc de toate celelalte pictograme de pe role, cu excepția simbolului bonus. Și apropo de bonus, acesta este simbolul pistol. Cinci dintre ele care apar la vedere în orice locație vor declanșa un total de 14 freespins. În plus, în timpul acestei runde, veți descoperi că potcoavele și pictogramele cu monede apar în stive. Alături de acestea, există un simbol scatter sub forma unui inel de aur. Trei sau mai multe dintre acestea care apar la vedere vor declanșa runda de jackpot, unde puteți câștiga fie o sumă de bronz, de argint sau de aur. RTP: 96,37%.

Gunslinger

Un alt joc de pe această listă de la dezvoltatorul Play'n Go, Gunslinger este un joc western excepțional. Oferă cinci role și trei rânduri jucătorilor. Din nou, încorporează o grafică și un joc perfect. Un total de 25 de linii de plată sunt, de asemenea, incluse în acest joc și se poate juca un pariu global maxim de 31,25 € pe rundă. Pictogramele apar sub formă de cărți de joc, A, K, Q, J și 10. În plus, există pictogramele pistoalelor încrucișate, sacul cu pepite de aur și fetița care servește. Veți vedea, de asemenea, că pictograma wild din acest joc este simbolul cowboy. În calitate de wild, acesta înlocuiește toate celelalte pentru a forma o combinație câștigătoare. Există, de asemenea, pictograma scatter a unui cal care se înfruntă. Toate câștigurile scatter oferă un multiplicator la pariul tău total de până la 200. Dacă învârtiți trei afișe "Wanted" pe o linie de plată activă, veți declanșa runda Bounty Hunt. În plus, există și simbolul sticlei de bere. Dacă trei dintre ele intră la vedere oriunde, vei declanșa runda de rotiri gratuite. Toate câștigurile primesc un multiplicator dublu în timpul acestei runde. RTP: 96.00%.
https://i.eurosport.com/2022/05/16/3373707.jpg

Showdown Saloon

Showdown Saloon este un joc de păcănele video cu cinci role, care oferă 15 linii de plată fixe, dezvoltat de Fortune Factory Studios exclusiv pentru Microgaming. Pune-ți costumul de cowboy pe tine și pune-ți șaua pe cai, vei avea parte de o călătorie pe cinste! Inspirat de popularele westernuri Spaghetti și plasat în "praful și murdăria frontierei", titlul Microgaming oferă o mulțime de caracteristici, cum ar fi Mystery Stacks, Re-spins și Free Spins.
Jucabilă de la 20 de bani pe rotire, versiunea din 2018 se mândrește cu o grafică clară și o coloană sonoră pe măsură. Datorită Mystery Stacks, care sunt încărcate pe fiecare rolă, stivele de simboluri vor fi înlocuite de un singur simbol, până la trei simboluri diferite care se înlocuiesc pe toate cele cinci role. Rețineți că stivele de pe rolele 1 și 2 sunt întotdeauna înlocuite cu un simbol identic. Odată ce primele două role sunt acoperite de un simbol identic, se declanșează o reînvârtire, rolele stivuite fiind blocate pentru reînvârtire. Re-învârtirile continuă atâta timp cât stive identice aterizează pe rolele adiacente, iar această funcție ar putea ajuta spinnerii să umple toate celulele cu simboluri identice pentru câștiguri uimitoare. Funcția Free Spins este declanșată atunci când jucătorii aterizează 3, 4 sau 5 stive de simboluri Scatters pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga. Este posibil să se declanșeze 5, 10 sau 15 rotiri gratuite, în funcție de numărul de Scatters aterizate. Funcția Re-spin este, de asemenea, activă în timpul învârtirilor gratuite și este chiar posibil să se redeclanșeze funcția Free Spins.
Concluzie
Acestea sunt jocurile cu tematică western ce merită jucate neapărat la un casino online. Tu ce mai aștepți?
Alte Sporturi
Cele mai comune moduri prin care jucătorii au încercat să trișeze la cazino
29/06/2022 LA 11:10
Alte Sporturi
Sfaturi pentru a deveni un parior mai bun
17/06/2022 LA 14:54