Cazinourile sunt mari generatoare de bani, iar pariorii au încercat de zeci de ani să trișeze. Sigur, vorbim de jocurile pe bani reali, nu de jocuri sizzling hot 77777 gratis sau de versiuni demo. Care sunt cele mai frecvente moduri în care oamenii au trișat în cazinouri? Vom vedea în continuare!
Pe de altă parte, nu este un secret că majoritatea cazinourilor cheltuiesc milioane de euro pe securitate pentru a fi cu un pas înaintea trișorilor, iar tentativele de fraudă sunt cel mai adesea dejucate. Așadar, decât să riști să fii dat afară dintr-un cazino, fie el online sau offline, sau, mai rău, să te alegi cu un dosar penal, mai bine te rezumi la pariurile corecte actunci când mergi la cazino.

Colaborarea cu alți trișori

Alte Sporturi
Creierul tău şi jocurile de noroc
01/08/2022 LA 13:16
Majoritatea trișorilor vor colabora în echipe, așa cum a făcut Mike Postle, și vor transmite semnale jucătorului de la masă. Un exemplu este dacă un jucător obține un punct de observație bun al cărților pe care le are dealerul și apoi folosește un sistem de semnalizare digitală sau analogică pentru a comunica cu jucătorul care se află împotriva dealerului.
Pe vremuri, trișorii ascundeau adesea transmițătoare în pachete de țigări. În zilele noastre, odată cu dezvoltarea tehnologiei, emițătoarele au devenit mult mai avansate și mai greu de reperat. Cu toate acestea, cazinourile se asigură că sunt la zi și cu tehnologia de detectare a fraudelor.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3400602.jpg

Complicitatea cu dealerul

Cea mai comună formă de înșelăciune într-un cazinou pe bani reali este folosirea unui om din interior, cel mai adesea un dealer. Dacă trișorul și dealerul sunt în complicitate, atunci dealerul poate favoriza un joc făcând o "amestecare falsă", păstrând mai multe cărți în aceeași ordine ca la împărțirea anterioară.
Această formă de înșelăciune este foarte greu de descoperit din cauza dificultăților de a dovedi dacă dealerul este vinovat sau pur și simplu nu își face bine treaba.
Oricum ar fi, cazinourile monitorizează foarte strict dealerii în încercarea de a preveni această formă de înșelăciune. Nivelul de securitate asupra dealerilor este de obicei suficient pentru a descuraja această formă de fraudă.

Marcarea cărților

Această formă de înșelăciune este exact ceea ce spune numele: este lăsat subtil un semn pe cărți pentru ca un jucător să le poată distinge mai târziu. Este un pic mai sofisticat decât pare, deoarece marcarea se face de obicei cu cerneală invizibilă.
Trișorul ar folosi apoi lentile cu infraroșu pentru a identifica cărțile marcate. Această înșelătorie există de mulți ani, cazinourile sunt conștiente de ea, iar dealerii vor răsfoi de obicei cărțile și vor căuta orice efect de animație, sau chiar își vor pune ei înșiși ochelari cu infraroșu.

Înlocuirea cărților

Deși există multe moduri sofisticate de a încerca să înșeli un cazino, majoritatea sunt foarte simple, cum ar fi înlocuirea cărților originale cu altele mai bune. Această sarcină primitivă se realizează prin înlocuirea pe furiș a unei cărți cu una proprie sau prin colaborarea cu un alt jucător pentru a amestecarea cărților. Desigur, acest lucru necesită o mână pricepută și câteva mișcări iscusite.
Modul în care cazinoul se ocupă de schimbarea cărților este la fel de impresionant ca și comutatorul în sine. În afară de faptul că dealerii sunt foarte vigilenți cu jucătorii cu mâneci mai lungi, cazinoul folosește un nou instrument numit Angel Eye. Mai exact, cărțile au înscrise un cod pe spate. Sistemul Angel Eye citește cărțile înainte de împărțire și înregistrează ce cărți a primit fiecare jucător, iar dacă o carte este schimbată, acest lucru nu va trece neobservat.

Jetoane contrafăcute

Nu este o surpriză faptul că unii trișori încearcă să creeze jetoane contrafăcute și să le încaseze la cazinou. Desigur, este nevoie de un nivel ridicat de îndemânare și sofisticare pentru a realiza acest lucru.
Această metodă a devenit aproape imposibilă datorită evoluției tehnologiei. Cazinourile folosesc acum urmărirea RFID (unele cazinouri chiar au trecut la sistemul fără numerar) care este de obicei integrată în jetoane cu o valoare mai mare de o anumită sumă, permițând cazinoului să semnaleze imediat orice jetoane dubioase.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3400603.jpg

Înlocuirea jetoanelor

Past posting este un truc prin care jucătorii înlocuiesc jetoanele cu unele mai valoroase. Aceasta este o tehnică mai rar folosită, deoarece jetoanele sunt monitorizate îndeaproape cu ajutorul camerelor de luat vederi.
Modul în care funcționa înainte această tehnică presupunea ca jucătorii să stivuiască jetoane cu jetoane de valoare mică în partea de sus și jetoane de valoare mai mare în partea de jos. La pariurile pierdute, jucătorul ia jetoanele și, înainte de a le arunca spre dealer, schimbă jetonul de valoare mai mare cu un alt jeton de valoare mai mică, schimbând efectiv pierderile mai mari cu pierderi mai mici.

Identificarea defectelor de pe cărți

Aceasta este o formă mai subtilă și mai puțin gravă de înșelăciune. Tactica identificării defectelor înseamnă să fii foarte atent pentru a căuta mici defecte existente pe cărți. Acest tip de înșelăciune este foarte greu de prevenit, motiv pentru care dealerii vor trece în mod regulat la pachete de cărți noi, astfel încât eventualele defecte să nu se regăsească în pachetul de joc pentru foarte mult timp.

Concluzie: De ce trișorii nu vor câștiga niciodată

Șansele trișorilor sunt mai mici ca niciodată. Securitatea cazinourilor este pur și simplu prea avansată pentru ca jucătorii să poată înșela sistemul, iar riscul față de recompensă este puternic depășit. Cele mai recente actualizări ale tehnologiei au jucat un rol cheie în ținerea la distanță a trișorilor.
Cel mai bun mod de a învinge cazinoul este să studiezi jocul și să găsești cele mai bune modalități de a-ți crește șansele de câștig, cum ar fi studierea strategiei de blackjack și reducerea avantajului casei.
Alte Sporturi
FOTE 2022 | Amalia Puflea, două medalii de aur și sperăm din nou la rezultate notabile în gimnastică
31/07/2022 LA 04:52
Alte Sporturi
Super-complex sportiv multifuncțional, la Craiova! Anunțul oficial
15/07/2022 LA 12:27