Înaintea a ceea ce se anunță a fi un an important pentru golf, Eurosport anunță un nou parteneriat cu circuitul PGA pentru a le aduce fanilor sportului 43 de săptămâni pline de golf LIVE pe tot parcursul anului 2021. Începând din ianuarie, gazda sportului numărul unu a Europei va asigura acoperire în timp real și puncte de atracție în mai mult de 30 de teritorii, inclusiv Republica Cehă, Grecia și Turcia, precum și continuarea acoperirii evenimentelor din golf în Danemarca, Italia, Norvegia, Portugalia și Rusia.
Eurosport va asigura în medie 16 ore de golf LIVE în fiecare săptămână de turneu (de joi până duminică), completând perfect oferta de conținut premium Eurosport. De asemenea, Eurosport va asigura acoperirea cu comentarii în limba română și experți ai acestui sport, utilizând în același timp producția de turnee live de clasă mondială a circuitului PGA.

Eurosport lărgește oferta pentru fanii sportului în 2021

Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Noul parteneriat va extinde acoperirea circuitului PGA la și mai mulți spectatori, în special acele audiențe care aleg să vizioneze prin abonamentele de televiziune existente. Lunile următoare vor oferi spectatorilor Eurosport unele dintre cele mai așteptate turnee de pe PGA TOUR, inclusiv THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational și Arnold Palmer Invitational prezentate de Mastercard, precum și toate acțiunile ulterioare prin intermediul FedExCup Playoffs începând din luna august.
https://i.eurosport.com/2020/12/16/2956402.jpg
Această colaborare se bazează pe parteneriatul de durată Discovery - PGA TOUR, anunțat în iunie 2018, și completează oferta existentă de la GOLFTV alimentată de PGA TOUR, serviciul de streaming „casa digitală a golfului” care oferă cel mai bun conținut live și la cerere pentru fanii golfului din întreaga lume. În timp ce GOLFTV va continua să fie cel mai bun loc pentru ca fanii golfului să se bucure de mai mult conținut, Eurosport promite să continue să crească audiența în Europa, cu acoperirea sa în milioane de case.

Cele mai tari evenimente din golf, doar pe Eurosport, începând din 2021

Andrew Georgiou, președinte Eurosport și Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, a declarat: "Nu am putea fi mai încântați să prelungim relația dintre Discovery și PGA TOUR și să îmbogățim oferta Eurosport cu golf de clasă mondială pe tot parcursul anului. Acest parteneriat aduce conținut complet nou pentru fanii sporturilor din țările care se bucură de canalele și platformele Eurosport în fiecare zi. Pe măsură ce ne apropiem de Jocurile Olimpice din vara viitoare, Eurosport va putea urmări și călătoriile multor jucători de top din lume până la Tokyo vara viitoare.
Cu avantajul experienței multi-piață Eurosport și a expertizei de producție la distanță, acum suntem capabili să oferim un nivel de localizare care să ofere o experiență de vizionare remarcabilă. Pe măsură ce drepturile de piață suplimentare devin disponibile pentru noi, suntem încântați să ajutăm și să aducem evenimentele din golf cât mai aproape de fani, precum și să oferim o nouă oportunitate pentru brandurile care doresc să angajeze un public de golf și sport la scară largă", a spus Georgiou.
https://i.eurosport.com/2020/12/16/2956403.jpg
Rick Anderson, directorul media PGA TOUR, a declarat: "Anunțul de astăzi este un alt exemplu pentru care am fost întotdeauna încrezători că parteneriatul nostru de referință cu Discovery va fi bun nu numai pentru PGA TOUR, ci și pentru fanii golfului din întreaga lume. Prin rețeaua largă și în continuă creștere a Eurosport, vom oferi o acoperire PGA TOUR pe tot parcursul anului", a spus Anderson.
Alex Kaplan, președinte și director general al Discovery Golf și GOLFTV, a declarat: "Împreună cu PGA TOUR ca parteneri pe termen lung, căutăm întotdeauna să ajungem la mai multe audiențe și să aducem golful în atenția cât mai multor fani, ceea ce este exact ceea ce noul nostru parteneriat cu Eurosport promite să livreze. Avem o oportunitate incredibilă de a folosi scala Eurosport pentru a duce acest lucru și mai departe. GOLFTV continuă să le aducă fanilor și iubitorilor de golf o ofertă de neegalat de acoperire live PGA TOUR, noi caracteristici, o bibliotecă bogată de conținut la cerere, inclusiv serii de instruire de clasă mondială, precum și originalele exclusive, cum ar fi "Jocurile mele: Tiger Woods franciza în parteneriat cu Tiger". Anul următor va fi unul grozav pentru golf și nu există un loc mai bun pentru pasionații de golf să se bucure de pasiunea lor decât GOLFTV", a spus Kaplan.
Eurosport și GOLFTV fac parte din portofoliul Discovery, liderul global în divertismentul din viața reală, oferind conținut unui public pasionat în întreaga lume. Discovery a semnat un parteneriat revoluționar de 12 ani cu PGA TOUR în iunie 2018.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06