Este posibil să constați că o agenție care nu se află în Top 5 se pliază mai bine pe preferințele tale de joc, prin opțiuni de pariere care nu se găsesc în altă parte. De aceea, înainte de a-ți deschide conturi la case de pariuri online, te sfătuim să analizezi cu atenție tot ce există pe piață (periodic, sunt licențiați noi operatori) și să pui pe hârtie toate avantajele și dezavantajele. Găsești informațiile de care ai nevoie pe un site licențiat să scrie despre industria jocurilor de noroc, care garantează pentru corectitudinea și obiectivitatea celor prezentate. Apoi, poți să intri pe site-urile operatorilor și dacă nu ești înregistrat, ca să vezi cu ochii tăi despre ce este vorba.
Este bine să ai în vedere elementele principale care te interesează ca și parior: legalitatea, metodele de plată, oferta sportivă, cotele, platforma de streaming video live, ofertele promoționale, serviciul clienți.

Legalitate: poți juca doar la agențiile care dețin licență ONJN

Alte Sporturi
Cele mai așteptate filme ale finalului de an
23/09/2022 LA 11:04
Este un criteriu eliminatoriu. Nu îți poți deschide cont decât pe platformele operatorilor care dețin o licență valabilă emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Lista lor peste publicată pe site-ul oficial al autorității guvernamentale, toate celelalte agenții fiind pe „lista neagră”. Dacă joci la ele, riști o amendă de până la 10.000 RON. În mod normal, accesul la site-urile ilegale este restricționat de providerii de internet.

Metode de plată: nu vrei să depui bani de pe card?

Cardul bancar este cel mai popular instrument prin care pariorii își alimentează conturile online. Toate agențiile acceptă această metodă de plată. Totuși, dacă nu ai card sau dacă nu dorești să îl folosești din diverse motive, poți opta și pentru alte instrumente. Ideal este ca operatorul să accepte metode de plată cât mai diverse: portofele electronice, card preplătit, transfer bancar, depunere în numerar. Corelează metoda de depunere și cu ofertele promoționale: de exemplu, unele oferte nu se activează dacă depui prin Skrill sau Neteller. Pe de altă parte, o agenție de top îți acordă o recompensă dacă alimentezi cu cash.
https://i.eurosport.com/2022/08/30/3441754.jpg

Oferta sportivă: atenție numărul opțiunilor de pariere

Dacă nu pariezi pe o competiție de nișă, atunci vei găsi cam pe toate site-urile de pariuri evenimentele pe care le urmărești. Diferența se face la numărul de opțiuni de pariere oferit. O agenție poate avea peste 250 de selecții pentru un meci de fotbal, în timp ce alta numai 70. Cu cât sunt mai multe selecții disponibile, cu atât ai șanse mai mari să identifici măcar una cu probabilitate mare de câștig. Detaliul este și mai important la alte discipline decât fotbalul, în cazul cărora oferta generală nu este atât de bogată.

Cotele: sunt foarte importante pe termen lung

Maximizarea profitului este esențială pentru succesul la pariuri pe termen lung. La acest capitol sunt cele mai evidente diferențe între casele de pariuri online, pentru că este foarte ușor de observat cine oferă cea mai bună cotă pentru o anumită selecție. Pentru o comparație relevantă, ia ca puncte de reper cinci meciuri din competiții diferite. Vei observa diferențe mari, cum ar fi 1.70 (cota oferită de o agenție) vs 1.50 (cota oferită de altă agenție pentru același pariu). Evident, îți recomandăm să optezi pentru operatorul care are cote mai mari.
https://i.eurosport.com/2022/08/30/3441756.jpg

Platforma de streaming video live: pariază doar pe ce poți urmări

Este adevărat, televiziunile de sport transmit toate competițiile importante, dar ele nu pot concura cu secțiunea tv a unui agenții de pariuri de top. O rețea de televiziune cu patru canale poate transmite numai 4 meciuri simultan. Pe un site de pariuri pot fi transmise zeci de partide în același timp, iar tu alegi ce să urmărești. E foarte important să pariezi numai pe ligile pe care le cunoști bine și pe echipele pe care le vezi cu regularitate. Încă există operatori care nu transmit meciuri în format video live, ei având un mare dezavantaj în raport cu ceilalți.

Ofertele promoționale: cele pentru clienții existenți te ajută pe termen lung

Ofertele promoționale de bun venit reprezintă poate cea mai importantă „armă de marketing” a operatorilor din industria de gambling. Ți se oferă fie fonduri suplimentare, fie pariuri gratuite, fie pariuri fără risc, fie toate la pachet. Este super să fii în avantaj imediat cu îți deschizi cont, însă pariorii cu experiență atrag atenția că mai importante sunt ofertele pentru clienții existenți, întrucât de ele se poate profita pe termen lung, nu o singură dată.

Serviciul clienți: cât de scurt este timpul de răspuns?

Este posibil ca, la un moment dat, să ai o nelămurire sau o problemă. Atunci, apelezi la serviciul de relații clienți. Cele mai bune agenții sunt cele care oferă posibilitatea comunicării prin live chat, întrucât răspunsul vine imediat. Prin telefon poate exista un timp rezonabil de așteptare, pe locul trei fiind emailul. Mai ales la început, probabil că vei avea nevoie de îndrumare.
Alte Sporturi
PERONI NASTRO AZZURRO și ASTON MARTIN prezintă "IL PITSTOP"
12/09/2022 LA 14:51
Alte Sporturi
Cum să câștigi la pariuri sportive?
18/08/2022 LA 17:27