De ceva timp, crește puternic interesul pentru jocurile online, iar segmentul de cazino online se bucură de tot mai mare succes. Diversitatea de jocuri (în special la sloturi - celebrele păcănele) și accesibilitatea (oriunde, oricând) ajută mult mediul online pe acest segment de divertisment. Cazinourile online oferă oportunități precum turnee de sloturi și fel de fel de alte campanii promoționale derulate de operatorii de cazinouri.
Dacă ai cel puțin 18 ani și vrei să alegi un casino pentru distracție ocazională, trebuie să acorzi atenție unor detalii simple pentru a te asigura că jocul va fi 100% legal și în siguranță deplină, deci vei avea o experiență plăcută. Înainte de orice, trebuie să subliniem faptul că domeniul jocurilor de noroc online este reglementat legal foarte clar în România. Se poate juca exclusiv pe platformele licențiate în țara noastră de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

De ce un astfel de sistem reglementat de stat?

Alte Sporturi
Care sunt avantajele pe care le oferă achiziționarea unei asigurări?
ACUM 8 ORE
Pe de o parte sunt protejați jucătorii (platformele licențiate sunt atent verificate și monitorizate), sunt evitate fraudele sau alte probleme. Pe de altă parte, este sprijinită economia națională, prin taxarea corectă a respectivilor operatori care fac afaceri în România. De asemenea, acești operatori sunt încurajați să investească local pentru a-și consolida pozițiile pe piața națională de jocuri de cazino online, poker, pariuri sportive, bingo etc. ONJM este o instituție în subordinea Ministerului Finanțelor Publice, înființată în anul 2013.
Așadar, când alegi un cazino online, verifică în partea de jos a website-ului prezența logo-ului ONJN și link-ul activ spre acest website. Pentru mai multă siguranță, poți vizita de asemenea website-ul ONJN, unde există o listă a operatorilor licențiați. Domeniile locale (.ro) și menționarea apartenenței la o organizație de top (de exemplu, Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc ROMBET) sunt, de asemenea, semnalmente ce oferă încredere jucătorilor.
Evită să dai click pe reclame sau pe link-uri din emailuri nesolicitate, care te pot duce pe website-uri nelicențiate. De asemenea, atenție la browser, la adresa website-ului pe care ești, pentru a te asigura că vizitezi un website oficial și nu o replică realizată ilegal (tentative de phising).
Când alegi un operator online de jocuri de cazino, asigură-te că ai informații de contact (inclusiv număr de telefon local). Poate fi un avantaj să alegi un operator de jocuri de noroc online care are și prezență offline cu agenții de jocuri la nivel național, un brand cunoscut pe piața locală.
Nu uita să joci responsabil, adică să acționezi echilibrat. Jocurile de noroc online sunt plăcute doar atunci când acest principiu este aplicat. Trebuie să privești sumele folosite la jocuri de noroc ca pe o cheltuială pentru distracție, nu ca pe o investiție, pentru că niciodată câștigurile nu pot fi garantate. Când se întâmplă să câștigi, poți privi acest lucru ca pe un bonus, dincolo de distracția de care ai avut parte jucând.
Alte Sporturi
O clujeancă a luat jackpotul RECORD la NetBet! Câți bani a câștigat și ce va face cu ei!
ACUM 10 ORE
Alte Sporturi
Cele mai bune servicii de streaming pentru sport
ACUM 13 ORE