Iată de ce jucătorii bogați vor fi mereu tratați mai bine decât ceilalți gambleri din cazino:

Jucătorii de sloturi au un RTP mai mare

Dacă ai citit deja sute de ghiduri despre cum să câștigi mai mulți bani la pokerstars casino sau cum să îți crești șansele când joci la sloturi, răspunsul cel mai simplu se află în acest articol. Jucătorii care trec de la sloturile obișnuite, la cele din categoria VIP, se vor bucura de RTP-uri mai mari. Unele cazinouri au chiar camere separate pentru acești jucători. Dacă ne referim la cazinouri online sau offline, camerele pentru jucători VIP chiar există.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Să luăm un exemplu concret pentru a putea înțelege corect acest fenomen. Toate sloturile la care vei avea acces în calitate de începător vor fi mereu cele care au un RTP mai mic decât cele care sunt disponibile doar pentru categoria de jucători VIP. Astfel, dacă la sloturile unde jucătorii pot folosi doar pariuri de maxim 10 dolari, RTP-ul va fi de 90%, sloturile pentru vipuri pot ajunge chiar și la RTP de 97 sau chiar 99%.
Acest lucru nu schimbă deloc faptul că sloturile sunt cele mai dăunătoare jocuri de noroc dintr-un cazino și se află pe ultimul loc din lista de jocuri ce ar trebui jucate vreodată.

Jucătorii online au mai multă libertate

Nu doar că au mai multă libertate ci au toată libertatea de care se pot bucura. Toate jocurile sunt disponibile, iar cazinourile online organizează chiar și sesiuni sau mese live unde mizele pot fi de rangul acestor jucători. Deseori, în offline se întâmplă ca jucătorii care au foarte mulți bani să nu își găsească un loc potrivit pentru calibrul lor, iar mediul online le oferă această libertate de a paria la mese VIP unde mizele pot ajunge chiar și la infinit.
Similar cazinourilor din mediul offline, cazinourile online oferă și ele foarte multe recompense pentru cei care rulează foarte mulți bani în jocuri și oferă și programe VIP speciale pentru acești jucători. Ei se bucură de reduceri, bonusuri mai mari, accese VIP la turnee și chiar tombole organizate special. Dar avantajul după care fuge fiecare dintre acești jucători sunt limitele de depunere și retragere. Un jucător VIP va putea depune mai mulți bani în contul său de jucător, dar va putea și retrage mai mult.
https://i.eurosport.com/2021/07/05/3167609.jpg

Jucătorii care pariază mult au alte reguli

Cu cât jucătorii pariază mai mult, cu atât cazinoul are mai mult de câștigat. Obiectivul unui cazino online este să găzduiască cât mai mulți astfel de jucători deoarece în momentul în care se realizează profitul, cazinoul are mai mult de câștigat. Pentru a atrage acești jucători, cazinoul le ofer seturi de reguli diferite. Este crud, dar adevărat. Cazinourile oferă acestor jucători reguli nu atât de stricte când vine vorba de anumite jocuri. Limitele de pariere scad dramatic.
https://i.eurosport.com/2021/07/05/3167611.jpg

Banii reprezintă totul în lumea cazinourilor

Cazinourile nu sunt altceva decât niște afaceri care funcționează pe principii financiare. Dacă vrei să rămâi sănătos în calitate de jucător, vei înțelege faptul că un cazino nu este altceva decât un facilitator de servicii de relaxare, iar tu plătești pentru ele. Cazinoul vrea să facă profit, altfel nu ar exista și nici nu ar putea activa. Angajații trebuie plătiți.
Aceste cazinouri funcționează și ca locuri de lux unde se întâlnesc doar cei care fac parte dintr-o altă categorie socială. Aceste clădiri cu etaje pline sau website-uri foarte tehnologizate care funcționează non-stop au un scop foarte bine definit. Să producă bani și să creeze cât mai mult profit cu putință. Exact ca orice afacere care a fost înființată vreodată.
Este normal că jucătorii care pariază sume mai mari de bani să fie mai avantajați. Ei sunt cei care participă la bugetul mare al cazinoului.

Concluzie

Într-o lume în care cei cu foarte mulți bani ajung să aibă și mai mulți, observăm cum cazinourile tind să ia partea celor cu bani deoarece scopul lor este de a produce cât mai mult. 10 jucători care pariază 10 dolari nu vor ajunge niciodată la nivelul unui singur jucător care pariază 500 de dolari. Cazinoul va oferi șampania celui care pariază mai mult. Tu ce fel de jucător vei fi peste 5 ani?
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06