Port Adelaide și-a pierdut cel mai bun jucător din istorie, așa cum a fost catalogat Russel Ebert în 1996, când a fost inclus în Australian Football Hall of Fame. Acesta a evoluat între anii 1968-1978 și 1980-1985 pentru cei supranumiți "Magpies", conducându-i spre trei titluri.
Căpitan timp de 6 ani, Ebert a fost ales în 6 rânduri cel mai bun jucător al echipei, fiind în continuare recordmenul de selecții pentru echipa din Sudul Australiei.
Trecerea în neființă a fost anunțată în această dimineață de club, iar Darren Cahill, unul dintre bunii săi prieteni, a ținut să îi aducă un ultim omagiu.
Alte Sporturi
Eduard Novak, mesaj special pentru români de Ziua Națională: "Pentru cei care cunosc munca grea!"
01/12/2022 LA 14:29
"Russel Ebert. A fost întotdeauna eroul meu, o sursă de inspirație, o legendă pentru familia noastră și pentru fanii lui Port Adelaide care au avut plăcerea să îl vadă. Un adevărat gentleman, cu un zâmbet mare, care ne-a făcut, pe noi, copiii, să vrem să fim ca el. Pur și simplu cel mai bun. RIP Russel", a scris fostul antrenor al Simonei Halep, pe Twitter.
Ebert, care e unul dintre cei doar 4 jucători de fotbal australian cu o statuie la Adelaide Oval, nu a putut sta departe de sportul care l-a făcut celebru nici după retragere. A îmbrățișat meseria de antrenor, ajungând să conducă chiar Port Adelaide, dar fără rezultate spectaculoase.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04