În campania Unibet Câștigă un BMW, sunt puse în joc în următoarele premii: 4 au-tovehicule BMW 218d (în valoare de 35.000 Euro fiecare), 1 autovehicul BMW M235i (în valoare de 56.000 Euro), dar și premii CASH în valoare de 153.000 RON. La cele 5 super autovehicule se adaugă recompense în bani cash în contul de utiliza-tor, premii în bani cu rulaj, bani la pariuri sau 200 de rotiri la slotul Money Train.
Perioada de desfășurare a campaniei este 31 ianuarie - 4 aprilie și vine într-o mo-ment în care utilizatorii se pot bucura de evenimente sportive de top, precum optimile Champions League, partidele din Europa League, Conference League, Super Bowl, campionatele interne de fotbal, turnee de tenis de top sau startul în Formula 1 și multe altele.
Partea și mai frumoasă este că, pe lângă premiile de senzație oferite de Unibet, cri-teriile de participare sunt foarte simple. Utilizatorii nu trebuie să facă altceva decât să se înscrie în promoție și apoi să joace cu bani reali la pariuri sportive sau la jocuri-le de cazino eligibile (sloturi și mese cu dealeri live).
Alte Sporturi
Sfaturi importante de care să țineți cont dacă vă doriți o gradină perfectă
30/06/2022 LA 11:31
Așadar, pentru fiecare 50 RON rulați la pariuri, sloturi ori la mesele de live casino, un utilizator va primi câte 1 tichet care îi asigură participarea la această campanie. Iar după ce optează pentru participarea la campanie, el este înscris automat în cursa pentru premiile puse în joc.
În plus, Unibet a decis să îi răsplătească pe utilizatorii care se distrează în această perioadă și cu premii săptămânale garantate. Astfel, la un rulaj de 50 RON la pariuri sportive, un utilizator va primi 15 RON în aceeași secțiune. Iar dacă suma este miza-tă în cazinoul online, el va beneficia de 25 de rotiri la slotul Money Train 2. Cei care mizează minim câte 50 RON în ambele secțiuni vor primi ambele recompense.

Sunt în total 9 extrageri săptămânale cu premii identice. La 5 dintre ele se acordă și câte un BMW

Pentru a participa la extragerile în care vor fi oferite autovehiculele BMW219, utili-zatorii trebuie să genereze minim 10 tichete. În plus, pentru Extragerea Finală, în care marele premiu este un BMW M235i, este nevoie de minim 50 de tichete gene-rate pe toată durata campaniei. Extragerile în care se acordă autovehiculele BMW 218d sunt programate pe 14 februarie, 28 februarie, 14 martie și 28 martie, iar cea finală pe 4 aprilie.
Unibet și-a făcut, așadar, un obicei din a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a câști-ga premii spectaculoase, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când operatorul a oferit săptămânal câte un Audi A4, alături de alte premii.
Înființată în 1997, Unibet face parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. Acest grup este prezent în țara noastră și prin Vlad Cazino, primul cazinou online cu specific românesc, inspirat din legenda lui Dracula.
Unibet a fost premiat constant la gale de top din industrie, precum EGR Awards, IGA Awards ori European Poker Awards. Oferta de jocuri conține peste 900 de sloturi și jocuri de cazino, zeci de mese de blackjack, ruletă și baccarat cu dealeri live, camere de bingo și poker și, nu în ultimul rând, una din cele mai performante platforme de pariuri online din lume.
Alte Sporturi
Cele mai comune moduri prin care jucătorii au încercat să trișeze la cazino
29/06/2022 LA 11:10
Alte Sporturi
Sfaturi pentru a deveni un parior mai bun
17/06/2022 LA 14:54