Cei de la Unibet garantează un fond de premiere de 2.000 de euro pentru Cupa României la Poker. Pentru participare este necesar un bilet de intrare cu un cost standard de 25 de euro.
Structura turneului
  • Număr jetoane de start: 4.000
  • Tip turneu: Freezeout (fără re-buy sau add on)
  • Blind-uri de start: 15/30 jetoane
  • Durată niveluri: 8 minute
  • Înregistrare târzie: DA, până în nivelul 8
  • Fondul de premiere (2.000 euro garantat) va fi stabilit în funcție de numărul de participanți
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
ACUM 7 ORE
În cursa pentru premii, se poate ajunge și printr-un mod alternativ, fără costuri. Cei interesați se pot înscrie la un turneu Freeroll, în cadrul căruia Unibet oferă nu mai puțin de 10 tichete de 25 de euro fiecare, tichete cu care se poate face ulterior înscrierea la Cupa României la Poker.
Pe data de 10 septembrie 2021, la ora 20:00, este programat Freeroll-ul pentru Cupa României la Poker. Utilizatorii ce doresc să intre în competiție trebuie doar să se autentifice în contul de Unibet Poker între 9 și 10 septembrie (până la startul Freeroll-ului) și primesc un tichet pentru satelitul freeroll. Așadar, un mecanism simplu, care facilitează distracția online în mod avantajos.
În cadrul evenimentului, în funcție de numărul de participanți, se poate ajunge la o valoare totală a premiilor mai mare decât suma minimă garantată de 2.000 de euro. "Indiferent dacă te înscrii la turneu cu bani reali (25 de euro) sau te califici din Freeroll, câștigurile acumulate se acordă direct în cont fără să fie supuse unor condiții de rulaj. Se aplică termenii și condițiile generale Unibet în permanență", se arată pe pagina promoției Unibet.
Un joc tot mai apreciat în România, pokerul în variantă online este disponibil la Unibet pe orice dispozitive, fixe sau mobile, în cele mai bune condiții. Clienții Unibet pot alege între accesarea platformei direct din browser, descărcarea clientului de poker pe dispozitivul folosit (laptop sau desktop) ori descărcarea aplicației Unibet Poker pe smartphone / tabletă cu sistem de operare iOS sau Android. Ultimele două variante sunt cele recomandate, pentru că oferă o calitate mai bună a jocului din punct de vedere tehnic.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215856.jpg
În ceea ce privește Cupa României la Poker, fiind vorba despre un turneu adresat special românilor, există o limitare aparte de înscriere: sunt acceptați în turneu doar clienți Unibet Poker de naționalitate română sau care locuiesc oficial în țara noastră.
Unibet este una dintre cele mai populare destinații de cazino online, poker online și pariuri sportive online pe piața românească, fiind un operator licențiat ONJN în țara noastră pe termen lung. Unibet face parte dintr-un grup consacrat pe plan global - Kindred Group, care deține în România și Vlad Cazino, o altă marcă ce se bucură de popularitate extraordinară.
Unibet propune divertisment online în mod echilibrat și face mereu eforturi pentru securitate maximă a datelor și a tranzacțiilor, dar și pentru respectarea celor mai înalte standarde în materie de responsabilitate socială în acest domeniu al jocurilor de noroc.
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22
Alte Sporturi
Predicţiile eurosport.ro pentru cele mai importante competiţii sportive din 2022
01/01/2022 LA 20:13