Efectul Mega.Sport. este un proiect nou care vine în sprijinul tuturor iubitorilor și practicanților de sport din România, prin care aceștia pot învăța numeroase lucruri despre efctele benefice ale sportului asupra sănătății lor mentale.
Eurosport, în colaborare cu MegaMall și The Sports Architects, te invită să descoperi poveștile unor atleți cu performanțe remarcabile cărora sportul le-a schimbat mentalitatea, ajutându-i să se autodepășească și să înfrunte orice obstacol.

EFECTUL MEGA.SPORT.

Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
În fiecare joi, de la ora 19:00, te așteptăm pe pagina de
să urmărești Live emisiunea Efectul Mega.Sport. – în cadrul căreia vor fi prezentate sfaturi utile pe care le poți aplica și tu pentru a simți beneficiile sportului.
Prima ediție va fi joi, 17 septembrie, iar invitată va fi Denisa Dragomir, care ne va introduce în lumea sportului și va sublinia avantajele emoționale pe care le are o persoană atunci când practică un sport în mod recurent.
https://i.eurosport.com/2020/09/09/2883317.jpg
Denisa este o alergătoare cu peste 10 ani de experiență în alergare montană de lungă distanță și în competiții de skyrunning. La 11 ani a început să alerge în concursuri școlare și de atunci sportul a devenit o constantă. A reușit să obțină 5 medalii la Campionatele Mondiale de alergare montană de lungă distanță, o medalie la individual și patru medalii cu echipa României. De asemenea, în anul 2019 a obținut titlul de Campioană Europeană de Skyrunning. Schimbările dese de dispoziție și fluctuațiile emoționale pot fi semne de instabilitate emoțională.
Menținerea controlului în situații limită este de multe ori o provocare. Obstacolele prin care a trecut Denisa, încă de la o vârstă foarte fragedă, într-un sport care te provoacă la fel de mult fizic cât și psihic, îi dau acum puterea să vorbească despre felul cum a abordat și a gestionat echilibrul psihic în cariera sa de sportiv profesionist.
Ediția a 2-a va avea loc pe 24 septembrie, iar invitat va fi Vasile Maftei, care va povesti despre presiunea de a performa la cel mai înalt nivel și stresul care vine odată cu aceasta.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06