Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eurosport 4K, noul standard al sportului de calitate

Ion Alexandru

Publicat 24/07/2020 la 09:06 GMT+3

Eurosport trece într-o nouă eră! Tehnologia 4K permite fanilor să urmărească cele mai spectaculoase competiții din lume în condiții premium.

Eurosport 4K

Credit imagine: Eurosport

Sportul se dezvoltă, iar Eurosport inovează. Fanii se vor putea conecta mai bine cu pasiunea lor grație noii tehnologii 4K pe care Eurosport o implementează. Eurosport 4K înseamnă progresul tehnologic în slujba faniilor, este o poartă către o calitate superioară a transmisiunilor din sportul preferat. Acest pas făcut de Eurosport va duce către o nouă perspectivă premium a sportului de calitate.

Ce este 4K?

Termenul 4K este derivat dintr-un format folosit în industria filmelor care folosește 4096 X 2160 de pixeli și se referă la cei aproximativ 4000 de pixeli de-a lungul ecranului. Aceasta este o schimbare față de trecut, când ecranele erau definite în funcție de numărul de linii orizontale de pixeli. Televizoarele HD de la început, de exemplu, au 720 de linii, cunoscute ca 720p ( “p”-ul vine de la progressive) și majoritatea televizoarelor produse astăzi au 1080, cunoscut ca 1080p.
Totuși, televizoarele 4K nu au 4000 de pixeli de-a lungul ecranului. Televizoarele au de fapt 3840 X 2160, dar denumirea de “4K” a rămas.
picture

Eurosport 4K, noul standard al sportului de calitate

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo