Conor McGregor este considerat de revista Forbes cel mai bine plătit sportiv din lume în ultimul an, depășindu-i pe lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
În perioada de 12 luni, care s-a încheiat la 1 mai 2021, luptătorul irlandez MMA McGregor a câștigat 180 de milioane de dolari, o cifră despre care Forbes susține că include 158 milioane de dolari din acțiuni și din recenta vânzare a pachetului majoritar al mărcii sale de whisky .
El a câștigat doar 22 de milioane de dolari din participarea în competițiile de arte marțiale mixte, el pierzând anul acesta, în ianuarie, meciul revanșă împotriva lui Dustin Poirier.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Este prima oară când sportivul de 32 de ani ocupă locul 1 în topul Forbes și a doua sa apariție în top 10. McGregor a mai ocupat locul 4, cu 99 milioane de dolari, în 2018, după confruntarea cu Floyd Mayweather.

McGregor a spus că vrea acțiuni la Celtic sau Manchester United

McGregor a susținut recent că a purtat discuții pentru cumpărarea de acțiuni la clubul de fotbal Celtic Glasgow, de la acționarul principal Dermot Desmond, adăugând că ar putea face "lucruri mari pentru club". El amai afirmat că îi place Manchester United și s-a arătat interesat să investească la clubul englez.
Atacantul Barcelonei și al naționalei Argentinei, Leo Messi, este al doilea n top, stabilind un record ca fotbalist, el realizând cele mai mari venituri în acest sport, adăugându-și în conturi 130 de milioane de dolari. Portughezul Cristiano Ronaldo a câștigat 120 de milioane de dolari, cu care ocupă locul trei în top 10 cei mai bine plătiți sportivi.
Locul 4 în top îi revine jucătorului de fotbal american, quarterback-ul NFL Dak Prescott, de la Dallas Cowboys, cu 107,5 milioane dolari.
De patru ori campion în NBA, LeBron James încheie top 5 cu 96,5 milioane dolari.
Sursa: Mediafax
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06