În 2018, când s-a lansat pe piața locală de jocuri de noroc, Vlad Cazino a marcat o premieră prin simpla sa existență - a fost primul cazino online românesc, bazat pe experiența unui operator internațional de prestigiu, Kindred Group, cu prezență în peste 100 de țări. Experiența externă și strategia adaptată la piața locală au determinat performanța impresionantă a Vlad Cazino reușită într-un timp atât de scurt.
Nu doar conceptul Vlad Cazino s-a bazat pe originalitate, ci inedită a fost și strategia de dezvoltare din cei 4 ani, abordare care continuă și mai departe. Vlad Cazino a atras românii pasionați de jocuri de noroc spre universul jocurilor de cazino online, propunând experiențe complete de divertisment la cel mai înalt nivel. Clienții cazinoului online au descoperit o mare varietate de atracții specifice, oferite la un nivel tehnic de top.
În plus, Vlad Cazino a mizat mereu pe atmosfera plăcută făcută posibilă prin servicii orientate pro client, dar și prin extra beneficii în campaniile promoționale derulate frecvent. Promoțiile Vlad Cazino au pus mereu accent pe inedit, fiind selectate premii precum lingouri de aur, motociclete Harley - Davidson, gadgeturi de top și chiar o rulotă de ultimă generație. O astfel de campanie promoțională este disponibilă pe vladcazino.ro chiar în această perioadă și oferă alte mari premii surprinzătoare - automobile sport Mustang GT, câte unul oferit în lunile aprilie, mai și iunie 2022.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Vlad Cazino a fost primul brand axat exclusiv pe zona de cazino online și bingo online, anticipând apetitul în creștere al publicului român pentru astfel de forme de divertisment. Au urmat lansarea de secțiuni speciale precum video poker și pariuri virtuale. Brandul Vlad Cazino s-a aliat cu alte mărci consacrate în sectorul de divertisment de calitate. Așa a apărut parteneriatul cu UNTOLD, cel mai important festival de muzică din România. Naturală a fost și asocierea cu lumea stand-up comedy, rezultând chiar conținut de calitate pentru fani. Cătălin Bordea, ambasador de brand al Vlad Cazino, a fost protagonistul unei alte premiere în lumea digitală: un roast battle alături de vampirul Vlad, gazda imaginată a cazinoului online, un personaj demn de benzi desenate, extrem de charismatic.
Câștigurile sunt o parte importantă din experiența jocurilor de cazino, chiar dacă distracția în sine trebuie să fie mereu obiectivul principal pentru jucători. Dincolo de premiile din campanii promoționale precum cele prezentate mai sus, Vlad Cazino oferă constant numeroase câștiguri chiar și de valori foarte mari. În primul trimestru al anului 2022 s-au câștigat 2 jackpoturi de top în valoare totală de 3 milioane RON. Pentru a depăși chiar așteptările clienților, pe vladcazino.ro se implementează continuu facilități noi, cea mai recentă fiind posibilitatea de retragere cash în doar 2 ore.
De la sloturi de la cei mai importanți producători, la jocuri de masăde cazino cu dealeri live, Vlad Cazino propune o largă selecție de variante de distracție, oriunde și oricând. Toate jocurile de la Vlad Cazino sunt accesibile de pe orice dispozitive, inclusiv pe cele mobile - direct în browser, în mod optimizat, ori prin prisma aplicației pentru smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06