Luna aceasta, Asociația Presei Sportive din România l-a premiat pe Ion Alexandru, redactor-șef Eurosport.ro, pentru conținutul de calitate de pe site, acordând premiul “Teodora Maftei” pentru cel mai bun blog sportiv din anul 2020.
"Teodora Maftei a fost un om extraordinar și o prietenă care a fost alături de mine atunci când am avut mare nevoie. Este o mare onoare să primesc un premiu cu numele ei. În același timp, este un premiu pe care îl merită toți colegii mei de la Eurosport.ro, cărora le mulțumesc pentru toată dedicarea, pasiunea pentru sport și pentru sprijinul pe care mi l-au acordat. Este o bucurie să primesc această distincție de la Asociația Presei Sportive din România, mai ales din partea unui reputat jurnalist cum este domnul Dumitru Graur. Mă motivează suplimentar pentru a continua drumul în carieră cu Pasiune Pentru Sport", a spus Ion Alexandru.
https://i.eurosport.com/2021/05/25/3139411.jpg
Alte Sporturi
Sfaturi importante de care să țineți cont dacă vă doriți o gradină perfectă
ACUM 8 ORE
Echipa Eurosport.ro aduce, în fiecare zi, conținut de calitate din cele mai importante sporturi și competiții sportive. Anul acesta, pe Eurosport.ro vor fi disponibile, în timp real, informații din cele mai așteptate și urmărite competiții la nivel global: Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Roland Garros, Wimbledon și multe altele.
https://i.eurosport.com/2021/05/25/3139410.jpg
Alte Sporturi
Cele mai comune moduri prin care jucătorii au încercat să trișeze la cazino
IERI LA 11:10
Alte Sporturi
Sfaturi pentru a deveni un parior mai bun
17/06/2022 LA 14:54