Kiyotaka Suetake, cunoscut în lumea sportului ca Shobushi, în vârstă de 28 de ani, a murit din cauza complicațiilor legate de boală, a anunțat Asociația japoneză de sumo (Jsa), citată de ANSA.
Luptătorul a fost testat pozitiv pe 10 aprilie, iar starea sa s-a agravat 9 zile mai târziu, a informat presa locală. Apoi, luptătorul de sumo a avut nevoie de tratament de urgență într-o unitate de terapie intensivă a unui spital din Tokyo.
Shobushi, care este, de asemenea, prima victimă în Japonia a Covid-19 în grupa de vârstă între 20 și 30 de ani, a devenit profesionist în 2007.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
ACUM 6 ORE
Antrenorul său și un partener au fost, de asemenea, testați pozitiv, dar starea lor s-a îmbunătățit și au părăsit deja spitalul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
IERI LA 14:04
Alte Sporturi
Câștigă vouchere de cumpărături la Mondialul lui VLAD, vampirul prietenos și mega generos!
25/11/2022 LA 15:45