Ca atare, toate companiile din industrie sunt într-o cursă tehnologică, concentrată pe oferirea celei mai bune experiențe de jocuri de noroc posibilă, diferențiindu-se în același timp de competitori.
Influențate de pandemia globală în curs, împreună cu așteptările noilor jucători, comportamentele și tehnologiile emergente, iată tendințele din iGaming pe care ne așteptăm să le vedem în 2022.

Inteligența artificială

Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
IERI LA 16:45
În secolul 21, inteligența artificială a fost una dintre cele mai semnificative inovații, iar industria cazinourilor nu a rămas în urmă în adaptarea mai frecventă a acestei tehnologii. Deși este deja folosită la scară largă în cazinouri, inteligența artificială este de așteptat să ajungă la un alt nivel în anul 2022. De la jocurile de poker la ruleta online, inteligența artificială este prezentă în desfășurarea jocurilor, fie în formă de boți sau în alte forme ce ajută cazinourile poate mai mult decât oamenii.

Criptomonede

Criptomonedele precum Bitcoin, Ethereum și Dogecoin au potențialul de a suplimenta monedele clasice și chiar de a le înlocui în anumite cazuri. Cu toate acestea, operatorii online ar trebui să aibă în vedere câteva lucruri înainte de a oferi clienților plăți cu criptomonede.
O promisiune de bază a criptomonedelor este anonimatul: tranzacțiile cripto nu pot fi urmărite (sau cel puțin sunt foarte greu de urmărit), făcându-le ideale pentru utilizatorii care doresc să rămână ascunși online. Deși acesta reprezintă un pas către o mai bună protecție a datelor, este un pas în direcția greșită pentru jocurile de noroc online. Obligațiile de cunoaștere a clienților (KYC) înseamnă că toate cazinourile online și casele de pariuri sportive sunt obligate să colecteze anumite informații despre clienți atât pentru a-i proteja, cât și pentru a preveni corupția. Această cerință este în contradicție cu anonimatul oferit de criptomonede.
În plus, chiar dacă criptomonedele devin din ce în ce mai populare, ele urmează să devină pe deplin mainstream. Așa cum stau lucrurile, nu este viabil din punct de vedere economic pentru cazinourile online și casele de pariuri să adauge metode de plată cu criptomonede în aplicațiile lor. Aceasta înseamnă că operatorii de jocuri de noroc nu trebuie să-și facă încă prea multe griji cu privire la modul de gestionare a anonimatului propriu-zis criptomonedelor.

Realitatea virtuală

În urmă cu 10 ani, majoritatea utilizatorilor erau fericiți că există chiar și jocurile de noroc pe mobil. De atunci, însă, așteptările privind experiențele digitale au crescut semnificativ, la fel ca și calitatea aplicațiilor de cazinou și pariuri sportive din piață.
Anunțul Facebook/Meta cu privire la crearea Metaverse a împins realitatea virtuală și mai mult în centrul atenției și urmează foarte multe noutăți în acest domeniu. Unele cazinouri, oferă deja produse VR. Multe dintre caracteristicile oferite de VR - cum ar fi imitarea gesturilor, avatarele 3D și interacțiunile live - înseamnă că fiecare joc online se va simți ca un joc pe care l-ai trăi în cel mai faimos casino din Las Vegas.
Cu toate acestea, să poți ajunge să te joci într-o realitate virtuală poate fi greu, deoarece clienții au nevoie de acces la device-uri scumpe dacă doresc să experimenteze aceste funcții. Din acest motiv, VR/AR continuă să fie o tendință de jocuri de noroc online care momentan nu este atât de populară. Credem ca în 2022 acest lucru se va schimba.
https://i.eurosport.com/2022/02/18/3321655.jpg

Creșterea industriei de eSports

Pariurile pe e-sports au înregistrat o creștere extraordinară în ultimul deceniu, deoarece mulți jucători realizează potențialul unei piețe neexploatate anterior. Acum, un număr tot mai mare de jucători plasează pariuri pe turnee și concursuri profesionale din jocuri precum:
  • CS: GO
  • Dota2
  • Fortnite
  • League of Legends
Bonusuri în bani reali După cum am menționat mai sus, există și o tendință în creștere de a căuta cazinouri online care oferă bonusuri de bun venit atrăgătoare. În timp ce fiecare cazinou își va stabili propriile reguli cu privire la cine este eligibil pentru aceste bonusuri și cum pot fi utilizate acele bonusuri de bun venit în joc, majoritatea cazinourilor oferă bonusuri de bun venit pentru jucători noi. Uneori, este binevenit numerarul oferit gratuit pentru a încerca jocuri fără să te riști din proprii bani. Există diferite tipuri de bonusuri, cele mai populare fiind cele de bun venit. Chiar și așa, ideea este că toți jucătorii iubesc să primească lucruri gratis. Nu ar fi frumos să câștigi jackpot-ul pe banii cazinoului?

Concluzie

Industria de iGaming a parcurs un drum lung și a evoluat de la începuturile sale pentru a deveni în prezent una dintre cele mai mari și mai profitabile industrii din lume. Rivalitatea în industria cazinourilor online este, de asemenea, mai acerbă decât a fost vreodată, multe cazinouri online făcând eforturi mari pentru a se diferenția.
În cele din urmă, scopul fiecărui operator este de a atrage jucători. În timp ce bonusurile, promoțiile, premiile și serviciile pentru clienți sunt toate motive excelente, rămânerea la curent cu cele mai recente tendințe tehnologice și sociale va fi esențială pentru supraviețuirea lor atât în 2022 cât și mai departe. Așadar, asigurați-vă că urmăriți îndeaproape cele mai recente tendințe din iGaming pentru a rămâne la curent cu jocul dvs.!
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06