Tot ce ați îndrăgit legat de vechiul site va continua să existe aici, dar știrile noastre, scorurile și videoclipurile vor fi completate de sporturile pe care le transmitem live, fapt care va deveni aspectul cheie al experienței tale petrecute aici. Așa că dacă aveți de gând să urmăriți în direct acțiunea din Turul Franței pe aceeași pagină pe care citiți ultimele noutăți despre eveniment, acum veți putea face asta.
Este o reinventare a ofertei noastre și îți aduce o experiență completă. E ca atunci când Pep Guardiola l-a rugat pe Lionel Messi să încerce să fie un număr nouă fals. Poate.
Poate că ați observat deja niște schimbări încă din aprilie, atunci când am lansat pagina WATCH – dar azi ducem procesul reinventării la un alt nivel, cu o înfățișare de culoare proaspătă, cu o integrare mai largă a sporturilor pe care le transmitem live, făcând lucrurile și mai ușoare pentru voi, oferindu-vă posibilitatea să găsiți mai ușor tot ce aveți nevoie când vreți să vă bucurați de programele voastre favorite, live pe Eurosport.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02

Ce se întâmplă și de ce facem asta?

  • Vrem să punem tot conținutul Eurosport într-un singur loc – așa că va exista și mai mult sport de care vă puteți bucura.
  • Am îmbunătățit de asemenea felul în care arătăm, aducând în față un layout cu o cromatică nouă.
  • Puteți accesa în continuare videoclipurile la cerere și toate articolele pe care le citiți de obicei pe site-ul nostru, având la dispoziție toate scorurile live, dar acum puteți de asemenea să urmăriți evenimentele live de neratat pe Eurosport, cum ar fi Giro d’Italia sau US Open.

La ce vă puteți aștepta în viitor?

Munca noastră nu se oprește aici. Misiunea noastră de a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență pe care o putem oferi nu s-a încheiat aici: asta înseamnă un software mai bun, aplicații mai bune, caracteristici mai bune și conținut superior. Acestea sunt câteva dintre planurile pe care le-am făcut:
  • Vom integra în continuare sportul pe care-l transmitem live, îl vom face disponibil în articole, în paginile destinate meciurilor, în paginile dedicate sporturilor și multe altele.
  • Vom continua să investim în articolele amănunțite și în scorurile live pe care le știți deja de pe eurosport.ro
  • Jocurile Olimpice! Un an mai târziu decât ne așteptam, dar Tokyo 2020 va fi o sărbătoare a sportului cum puțini dintre noi au văzut înainte și veți putea urmări fiecare eveniment live pe eurosport.ro
  • Și nu prea departe în viitor, o aplicație nou-nouță. Dacă nu ați descărcat-o deja, vă invităm să o faceți și să nu ratați cele mai tari informații din sporturile voastre preferate.

Cum ne puteți trimite opiniile voastre despre aceste schimbări?

Toată această muncă a fost depusă cu intenția de a vă îmbunătăți experiența, dar știm că schimbarea poate fi dificilă. Am ascultat toate răspunsurile urmăritorilor noștri pe tot parcursul procesului de dezvoltare al noii înfățișări a Eurosport, iar acum vrem să știm ce credeți voi despre noul site.
Știm că nu toată lumea va agrea schimbările, dar ne dorim să aveți răbdare și promitem că vom lua în calcul opiniile voastre pe parcurs ce înaintăm. Ne puteți lăsa impresiile voastre aici.
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04
Alte Sporturi
Câștigă vouchere de cumpărături la Mondialul lui VLAD, vampirul prietenos și mega generos!
25/11/2022 LA 15:45