Președintele României, Iohannis a anunțat că starea de urgență nu se va mai prelungi. Din data de 15 mai România va intra în stare de alertă. de la ceastă dată vor apărea câteva măsuri de relaxare. Asta este vestea bună primită de toți sportivii din România.
Din 15 mai 2020, sportivii profesioniști vor putea intra în cantonamente, în condiții speciale, dar va mai dura ceva până când se vor relua și competițiile - Klaus Iohannis.
De asemenea, președintele a mai precizat că aceste noi măsuri sunt valabile doar pentru sportivii profesioniști.
Alte Sporturi
NetBet, primul cazino licențiat în Romania, anunță un nou Pachet de Bun Venit în 2022
IERI LA 22:03
Bazele de pregătire vor fi deschise doar pentru sportivii profesioniști, nu și pentru amatori.Deplasările vor fi restricționate pentru a pleca din localitate, în principiu. E voie să pleci din localitate în interes de serviciu, pentru probleme medicale, pentru sport individual. Sporturile invididuale vor fi permise. Rămâne valabilă interdicția cu întrunirile de mai mult de trei persoane - Klaus Iohannis
Președintele României a făcut mai multe precizări cu privire la viața după 15 mai.
Putem, în principiu, să ne mișcăm în interiorul localității unde avem treabă. Dar nu trebuie să exagerăm. Nu va mai fi nevoie să declarăm în prealabil unde mergem. Mulți se întreabă ce se întâmplă mai departe. Așa numita relaxare se va face pas cu pas, un astfel de pas fiind de două săptămâni. Unele măsuri vor fi luate din 15 mai, dar următorul calup de măsuri va veni la începutul lui iunie. Din 15 mai, vom avea la dispoziție saloanele de înfrumusețare, frizeriile și așa mai departe. Se vor redeschide cabinetele stomatologice. Se vor redeschide și muzeele. Toate vor fi deschise în condiții speciale de distanțare și de igienă. Repet, cu toții vom purta mască atunci când suntem în spații publice închise și în mijloace de transport în comun - Klaus Iohannis
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alte Sporturi
Te pot găsi clienții? Adăugați-vă afacerea gratuit pe o hartă folosită de milioane de utilizatori
19/01/2022 LA 12:28
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22